Yealink Yealink WH62 DECT Draadloze Headset MONO TEAMS
Yealink WH62 DECT Draadloze Headset MONO TEAMS 131,-

Yealink WH62 DECT Draadloze Headset MONO TEAMS

€131,- €131,00
Op voorraad
EAN: 6938818306363
SKU: 1308000
  • Op werkdagen voor 22 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
  • Klantenservice van 09:00 to 17:00
Informatie
Yealink WH62 DECT Draadloze Headset MONO TEAMS. Type product: Gepersonaliseerde audiovergaderingssysteem, Kleur van het product: Zwart. Frequentie microfoon: 100 - 10000 Hz, Gevoeligheid microfoon: -44 dB. Oplaadtijd: 2,5 uur. Gewicht: 288 g. Meegeleverde kabels: USB

De Yealink WH62 is een nieuwe draadloze DECT-headset, met twee instapmodellen: WH62 Dual en WH62 Mono. Werkt naadloos samen met de gangbare UC-platforms en biedt standaardintegratie met Yealink IP-telefoons. De Super Wideband Technology en Acoustic Shield Technology van Yealink zorgen voor kristalheldere klanken waardoor uw stemgeluid en dat van anderen tijdens telefoongesprekken en videoconferenties duidelijk wordt overgebracht. De WH62 is gemakkelijk in te stellen terwijl u deze draagt, laat u ongestoord praten en zit bovendien zeer comfortabel, wat deze tot een prettige compagnon maakt tijdens het communiceren of samenwerken.

Standaardintegratie
Geen EHS-adapters meer nodig. U sluit uw bureautelefoon rechtstreeks aan via één USB-kabel. Met daarnaast twee micro-USB-poorten in het basisstation is gelijktijdige verbinding met pc en IP-telefoon mogelijk. Door de diepe integratie met Yealink IP-telefoons ervaart u de kraakheldere klanken vanaf het moment dat u de WH62 op uw hoofd zet. Werkt ook met populaire UC-platforms zodat u elke samenwerking kunt aangaan.

Laat u luid en duidelijk horen
Dankzij de Yealink Acoustic Shield Technology wordt achtergrondruis in de twee microfoons die in de WH62 zijn ingebouwd, automatisch geblokkeerd terwijl het stemgeluid van de deelnemer duidelijk wordt overgebracht. Dit maakt de communicatie een stuk efficiënter.

Niet storen
In de WH62 is het bezig-lampje ingeschakeld. Als het lampje op de headset of BLT60 op het bureau rood gaat branden, weten omstanders dat u in gesprek bent en zullen ze u niet onbedoeld storen. Zo houdt u uw aandacht bij het gesprek, wat de communicatie efficiënter en de samenwerking beter maakt.

De hele dag comfortabel
Op basis van een evaluatie van honderden verschillend gevormde hoofden en duizenden draagcomforttests is vastgesteld dat de WH62 prima voldoet aan de ergonomie-eisen. De hoogwaardige zacht-leren kussentjes en het lichtgewicht design zorgen daarnaast voor veel draagcomfort, ook als u deze de hele dag op hebt. Voor meer bewegingsruimte op uw werkplek biedt de WH62 een bereik van maximaal 160 meter tot uw bureau.

Specificaties

Prestatie

Type product
Gepersonaliseerde audiovergaderingssysteem
Kleur van het product
Zwart

Microfoon

Frequentie microfoon
100 - 10000 Hz
Gevoeligheid microfoon
-44 dB

Accu/Batterij

Oplaadbare batterij
Oplaadtijd
2,5 uur

Gewicht en omvang

Gewicht
288 g

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
USB

Overige specificaties

Aantal USB 2.0-poorten
2
Gevoeligheid
87 dB
Frequentiebereik
100 - 10000 Hz