Ontdek al onze HP desktops

19
Sorteren op:
  • Gratis verzending v.a. €100,- voor NL
  • Persoonlijk contact
  • Goede kennis van producten

HP desktop

Bent u op zoek naar een HP desktop? My Media Center heeft verschillende varianten van de HP desktop in het magazijn, die klaar staan om naar u verzonden te worden. De HP desktop wordt door velen geroemd om zijn prachtige voorkomen en aantrekkelijke specificaties. En dat allemaal tegen een zacht prijsje! Wilt u weten welke HP desktop het beste bij u past? Het team van My Media Center beschikt over jarenlange ervaring, waardoor wij in staat zijn om u advies op maat te geven.

HP Desktop pc

De HP desktop pc kent verschillende varianten. De modellen die momenteel het meest verkocht worden van dit Amerikaanse merk, zijn de HP Omen, HP Pavilion en HP ProDesk. De HP Omen wordt erg vaak aangeschaft door gamers. Dit heeft deels te maken met de processor. De i7-processor zorgt er namelijk voor dat de computer niet snel vastloopt, wat erg belangrijk is bij behendigheidsspellen.

Sommige varianten van deze desktop beschikken over een doorzichtig gedeelte, waardoor u kunt zien hoe de desktop er van binnen uitziet. Dit geeft de desktop een aantrekkelijk tintje. De HP Pavilion en HP ProDesk worden meer gebruikt voor zakelijke doeleinden.

HP Desktop aanbieding

My Media Center heeft verschillende varianten van de HP desktop in de aanbieding. De HP Desktop wordt niet alleen gebruikt door gamers. Ook ‘normale’ gebruikers die over een comfortabele computer willen beschikken, doen beroep op deze onvermoeibare pc. Computers van HP staan erom bekend erg stil te zijn, waardoor ze niet direct van slag zijn als u aan de slag gaat met Photoshop of Lightroom. Tevens kunt u het RAM-geheugen eenvoudig uitbreiden en is de computer redelijk compact, waardoor het niet direct alle ruimte van uw hele home office in beslag neemt.

HP Computer kopen

Wilt u een HP Computer kopen in onze webshop? Bij My Media Center heeft u verschillende betalingsmogelijkheden als iDEAL, Mister Cash en Mastercard, waardoor er altijd wel een wijze is die bij u past. Weet u niet zeker of u een HP Computer kopen wilt? Vergelijk deze computers dan met onze Dell desktops en Acer desktops om tot een goede beslissing te komen.