Desktops

23
Sorteren op:
  • Gratis verzending v.a. €100,- voor NL
  • Persoonlijk contact
  • Goede kennis van producten

Desktop kopen

Desktop kopen? Zoek dan niet verder, want My Media Center is de online webshop van Nederland waar u moet zijn voor al elektronische apparaten. Een desktop kopen kan nog knap lastig zijn. Door de wildgroei aan producenten kan er behoorlijk wat keuzestress optreden als u door het aanbod scrolt. Daar was aan het begin van de jaren tachtig overigens nog geen sprake van, toen het Amerikaanse merk IBM de eerste computer voor consumenten op de markt bracht in Nederland. Sindsdien kwamen er steeds meer soorten computers bij. My Media Center doet er dan ook alles aan om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen, zodat we ons aanbod op het gebied van computers altijd actueel houden.

Een desktop in de aanbieding: hier moet u op letten

Een desktop aanbieding is natuurlijk mooi meegenomen. Wie houdt er tenslotte niet van een computer tegen een scherp prijsje? Toch is het goed om u te realiseren dat niet iedere goedkope desktop genadeloos aansluit op uw gebruiksdoel. Voordat u een apparaat in uw virtuele winkelmandje legt, is het goed om enkele karakteristieken van de desktop na te lopen:

  • Processor: Ga na welke processor de desktop in kwestie heeft. Een i3-processor is voldoende als u slechts wat nieuws wilt lezen of af en toe een serie wilt afspelen op Netflix. Bent u zakelijk actief en moet u regelmatig factureren en documenteren in Word of Excel, dan is een i5-processor geen overbodige luxe. Een i7-processor komt pas om de hoek kijken zodra het woord foto- en videobewerking eraan te pas komt.
  • SSD- of HDD-schijf: de desktops met een SSD-schijf zijn aanzienlijk prijziger dan de uitvoeringen met een HDD-schijf. Hoewel de HDD-schijf meestal een hogere opslagcapaciteit heeft, is de snelheid van de SSD-schijf aanzienlijk hoger. Tevens verbruikt de SSD-schijf aanzienlijk minder stroom en is de kans op een crash stukken lager dan het geval is bij de HDD-schijf.
  • Gewicht: het voordeel van een desktop is dat u het apparaat als het goed is zo min mogelijk hoeft te verplaatsen. Toch kan het lonen om te kijken naar de zwaarte van de desktop.

Bestel uw desktop vandaag nog

My Media Center is al sinds 2011 een vooraanstaande webshop. Behalve voor desktops, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onder andere computeronderdelen, desktops, toetsenborden en harde schijven. Komt u er niet uit en kunt u wel wat kundig advies gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze teamleden.