Ontdek al onze HP laptops

62
Sorteren op:
  • Gratis verzending v.a. €100,- voor NL
  • Persoonlijk contact
  • Goede kennis van producten

HP laptop

Bent u al jaren trouw aan uw HP laptop, maar heeft uw huidige computer zijn beste tijd gekend? Koop dan een nieuwe HP laptop bij My Media Center. In ons assortiment treft u talrijke varianten aan van het Amerikaanse merk HP, dat voluit ook wel bekendstaat als Hewlett-Packard.

De HP laptop is er voor alle soorten gebruikers. Spelletjes fanaten kunnen hun hart ophalen door de aantrekkelijke game features waarover de Omen-productlijn beschikt, terwijl andere varianten zoals de HP Pavilion als aantrekkelijk wordt gezien voor zakenlieden. Dus wilt u een HP laptop in huis halen, dan is My Media Center de webshop waar u zijn moet.

HP laptop aanbieding

Het aanbod van My Media Center verschilt nog weleens. Welke HP laptop wij in de aanbieding voor u hebben, wisselt dus van tijd tot tijd. Onze klanten hebben verschillende beweegredenen voor het aanschaffen van HP laptops. Een kenmerk van HP laptops dat als erg aantrekkelijk wordt gezien, is het lichtgewicht. Doorgaans is het gewicht van een HP laptop zo tussen de 1,3 en 1,5 kilogram. Daardoor zijn deze inklapbare computers gemakkelijk te vervoeren.

Is het een mooie zomerdag en wilt u uw home office naar de tuin verplaatsen? Een andere specificatie die als pluspunt wordt gezien van bepaalde modellen, is het anti reflecterende scherm. Bij veel laptops wordt het werken onmogelijk zodra de zon fel schijnt, maar bij varianten van de HP laptop die My Media Center in de aanbieding heeft is dit niet het geval.

HP laptop klein

Flexwerkers weten hoe vervelend het kan zijn om regelmatig van hot naar her te moeten. Een klein HP laptop model kan in zo’n geval uitkomst bieden. Door het compacte toetsenbord en beeldscherm, kunt u de computer zo inklappen en doorgaan naar de volgende locatie. Een klein HP laptop model is zo tussen de 11 en 14 inch. Dit staat ongeveer gelijk aan een schermdiagonaal van 28 à 35 cm.

My Media Center

De HP laptop is erg populair onder de klanten van My Media Center, maar het is ook mogelijk dat u wat anders zoekt. In ons brede assortiment treft u tevens Microsoft Surface Laptops en laptops van Dell. Stelt u liever uw eigen pc samen? Kijk dan eens tussen ons aanbod barebones.