Ontdek al onze Asus monitoren 24 inch

1
Sorteren op:

Asus monitoren 24 inch

My Media Center heeft meer dan 30 Asus monitoren op voorraad, waarvan de Asus monitor 24 inch er één van is. De Asus monitor 24 inch is klein van stuk, maar groots in daden. De 24 inch beeldschermen van dit doorgewinterde computermerk hebben de beschikking over een breed scala aan instellingen, waardoor uzelf lekker kunt ‘tweaken’.

Dankzij het verstelbare statief van de Asus monitor 24 inch kunt u zelf de mate van hoogte instellen. De Taiwanese fabrikant heeft hier doelbewust voor gekozen, zodat de kans op nekklachten aanzienlijk verminderd wordt. Benieuwd naar overige specificaties? My Media Center vertelt u er graag meer over!

24 inch monitor

Zichtbare bekabeling draagt meestal niet bij aan de schoonheid van een beeldscherm. Bij de 24 inch monitor is hier dan ook goed over nagedacht. In het middenstuk van het computerscherm is een opening gefabriceerd, zodat snoeren en andere verbindende factoren buiten uw zicht komen te liggen.

Spelfanaten zweren bij de 24 inch monitor van Asus, omdat het over een aantal specificaties beschikt die gamers wel kunnen bekoren. Het Hertz-getal ligt over het algemeen erg hoog bij de Asus monitor 24 inch. De refreshrate is hierdoor dusdanig goed op orde, dat spellen nooit zullen haperen op het ‘moment suprême’. Systemen die dit mogelijk maken zijn G-Sync en FreeSync.

24 inch monitor afmetingen

My Media Center krijgt regelmatig de vraag wat de precieze afmetingen van een 24 inch monitor zijn. Inch is namelijk niet echt een maat waar wij Nederlanders vaak mee werken. Rekent u de 24 inch monitor afmetingen om naar centimeters, dan komt u uit op een beelddiagonaal rond de 61 centimeter.

My Media Center

Naast de Asus monitor 24 inch, biedt My Media Center ook nog een aantal andere Asus monitoren aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Asus 27 inch monitor, die net een slagje groter is dan de 24 inch variant van Asus. Draagbare computers van Asus bieden we eveneens aan, dus schroom niet om onze laptops met elkaar te vergelijken.