Dell laptops

1
Sorteren op:

Dell laptop kopen

Zweerde u altijd bij een desktop, maar heeft u uw pc meer en meer nodig op plekken buiten de deur? Door een Dell laptop te kopen, bent u definitief van dat probleem af. Met een laptop van My Media Center hoeft u uw pc alleen maar dicht te klappen, in uw tas te stoppen en weg bent u. Erg comfortabel dus. Klein budget of groot budget: dat maakt bij ons niet uit. My Media Center heeft er doelbewust voor gekozen om meerdere exemplaren op te nemen in het assortiment, zodat iedere klant een Dell laptop kan kopen die bij hem of haar past. We denken graag met u mee!

XPS, Latitude en Vostro: de Dell laptop productielijnen

De ruim 30 verschillende Dell laptops van My Media Center zijn her te schikken naar drie categorieën: de DELL Latitude, Vostro en XPS. Rijgt u de films ’s avonds ook zo graag aan elkaar en hecht u veel waarde aan piekfijne beeldkwaliteit? U zult dan een goede match zijn met de Dell XPS. Deze laptop beschikt met Dell Cinema over een erg interessante feature. De kleuren in uw favoriete film of serie komen dusdanig goed overeen met de werkelijkheid, dat u zich in het decor waant.

Indien u een laptop van Dell vooral zakelijk wilt gebruiken, dan volstaat een minder duur exemplaar wellicht ook voor u. Neem nou de Dell Latitude 7400 Notebook. Deze uitvoering mag zich rekenen tot de meest compacte laptops ter wereld. De Express Connect-functie zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd verbonden bent met het dichtstbijzijnde netwerk.

15 inch laptops van Dell

Bent u zakelijk actief en moet u regelmatig presentaties geven op externe locaties? De 15 inch laptops van Dell zijn dusdanig compact, dat u er nooit voor hoeft te vrezen dat de pc niet in uw laptoptas pas. Het beeldscherm is eenvoudig in te klappen, waardoor u binnen een mum van tijd in de auto zit op weg naar uw volgende klant.

De 15 inch laptops van Dell worden onder andere om zijn batterij geroemd. De accu’s hebben namelijk een uitmuntende kwaliteit, waardoor u niet binnen de kortste keren al op zoek hoeft te gaan naar een stopcontact. Dat is wel een prettige gewaarwording als u bij een klant zit en niet goed weet waar u stroom vandaan moet halen. Een ander onderdeel wat men aanstaat aan de Dell laptop 15 inch, is de uitstraling van deze inklapbare computers. Deze laptops van Dell hebben namelijk een redelijk neutraal voorkomen, wat het een uitermate geschikt model maakt voor zakenlieden.

15 inch laptop in cm

Laptops worden altijd berekend in de Amerikaanse maat ‘inch’, waardoor veel mensen zich afvragen hoe groot een 15 inch laptop in cm is. Reken je de 15 inch laptop om in cm, dan kom je ongeveer uit op een diagonale afmeting van zo’n 40 centimeter. De lengte en hoogte van het scherm bedragen ongeveer 34,5 cm en 19,4 cm. My Media Center hoopt dat u nu een beter inzicht heeft in de daadwerkelijke grootte van een Dell laptop 15 inch. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Dell laptop 17 inch

Voor sommige mensen kan het beeldscherm van een laptop niet groot genoeg zijn. Schaart u zich ook onder deze groep, dan is een Dell laptop 17 inch het helemaal voor u. Een Dell laptop 17 inch heeft een schermdiagonaal van maar liefst 43,9 cm. Dit is erg handig voor het geval u slechtziend bent of er simpelweg van houdt om goed het overzicht te kunnen bewaren.

My Media Center heeft verschillende edities van de Dell laptop 17 inch voor u in de aanbieding, dus neem gerust de tijd om ons aanbod onder de loep te nemen. Ons team draagt graag een steentje bij aan het maken van een keuze, dus schroom niet om contact met ons op te nemen indien u hulp nodig heeft.

17 inch laptops van Dell

De 17 inch laptops van Dell zijn het echte paradepaardje van dit Amerikaanse merk. Klanten van My Media Center prijzen verschillende facetten van deze laptopgrootte. De 17 inch laptops van Dell zijn allereerst een streling voor het oog, maar ook het ‘innerlijk’ van deze inklapbare pc’s mag er zijn. Schaft u een Dell laptop 17 inch aan, dan kunt u rekenen op een zeer degelijke accuduur. U hoeft er bij deze laptops namelijk niet bang voor te zijn dat de batterij er al mee ophoudt na twee uur, zoals u bij veel andere computers gewend bent.

Features die nog meer tot de verbeelding spreken bij deze laptops, is het 360 graden kantelbare beeldscherm en de platte uitvoering. Dit is erg bevorderlijk voor de mobiliteit, want op die manier kunt u de laptop van hot naar her meenemen.

My Media Center helpt u graag

My Media Center is al sinds 2011 een vooraanstaande webshop. Behalve Dell laptops, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor computeronderdelen, desktops, toetsenborden en harde schijven. Komt u er niet uit en kunt u wel wat kundig advies gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze teamleden, die gesitueerd zijn in Helmond. Chat, bel of mail met ons en we proberen u een zo eerlijk en passend mogelijk advies te geven. Uiteindelijk gaat het erom dat u straks een laptop in huis haalt die genadeloos aansluit op uw wensen!