Retourneren

Retourneren/ herroepingsrecht*

U heeft een afkoelperiode van 14 dagen, ingaande op de dag na levering. Bevalt het artikel niet dan kunt u zonder opgaaf van reden, een product retourneren. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. De consument kan het product alleen bekijken of proberen zoals dat ook in een winkel zou kunnen.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. 

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door My Media Center B.V. verstrekte redelijke en duidelijke instructies. 

De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor de klant en u dient het pakket dus voldoende te frankeren. Ongefrankeerde, onvoldoende gefrankeerde of onder rembours zendingen worden niet in ontvangst genomen en gaan direct retour afzender.

Het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, wordt zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen terug betaald. Deze termijn gaat in op het moment dat u de artikelen terug stuurt, of aangeeft terug te willen sturen. 

Retourzendingen zijn altijd voor uw eigen risico. Dit houdt in dat My Media Center B.V. niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed!

U dient uw retourzending schriftelijk kenbaar te maken. Dit doet u door een e-mail te sturen naar [email protected]

Vermeld hierbij in ieder geval uw naam- en adresgegevens, telefoonnummer en het betreffende factuur- en/of ordernummer.

Wanneer u een account bij ons heeft aangemaakt kunt u ook via uw account een retouraanvraag doen.

Nadat u aangegeven heeft om een product retour te sturen krijgt u van ons een retournummer. Pas nadat u een retournummer heeft gekregen kunt u uw bestelling retourneren.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

 

Retouradres:

Real Solutions Haarlem B.V.

t.a.v. Fulfilment retour ORDxxxxx

A. Hofmanweg 75

2031BH Haarlem

 

Let op! ons retouradres is afwijkend van ons kantooradres! 

 

Annuleren

 

Als uw bestelling nog niet verzonden is kunt u uw bestelling kosteloos annuleren. Hiervoor neemt u contact op met My Media Center door een email te sturen naar [email protected].

Vermeld hierin uw naam, adres en ordernummer.

 

*Uitzonderingen op retourneren

Bepaalde producten zijn uitgesloten van het retourrecht en kunnen we niet retour nemen.

  • Artikelen die vanwege hygiëne niet geruild kunnen worden, zoals in-ear headsets, waarvan de verpakking is geopend of de verzegeling is gebroken.

 

  • Artikelen die digitaal worden opgeleverd, zoals garantie-uitbreidingen en licenties waarvan de verpakking is geopend of de verzegeling is verbroken

 

  • Producten die zakelijk zijn aangekocht.