Ontdek al onze HP monitoren 27 inch

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

HP 27 inch monitor

Noem één computer beeldscherm waarbij de prijs-kwaliteitverhouding goed op orde is en u zult uitkomen bij de HP 27 inch monitor. Dit beeldscherm wordt letterlijk en figuurlijk op een voetstuk geplaatst, welke voor de nodige stabiliteit zorgt. Daardoor is de HP 27 inch monitor lastig tot wankelen te brengen.

Bestelt u de HP 27 inch monitor bij My Media Center, dan krijgt u de nodige toebehoren meegeleverd. Naast een stroomkabel, een HDMI-kabel en een USB-kabel voor de printer, ontvangt u eveneens een Displayport-kabel. Deze kabel zorgt voor een hoogwaardige connectie tussen console en beeldscherm, waardoor gamers hun spellen beter kunnen afwerken.

27 inch monitor

De 27 inch monitor heeft een schermdiagonaal van 69 centimeter. Daarmee is de grootte bovengemiddeld groot en is het een prettig model om ermee te werken. Doordat de 27 inch monitor vederlicht is, kunt u het beeldscherm eenvoudig optillen en verplaatsen naar een andere ruimte. Ideaal voor als u overdag aan de keukentafel wilt werken en het scherm ’s avonds buiten uw zicht wilt hebben.

Net zoals de HP 24 inch monitor, heeft ook dit beeldscherm een aantal interessante kenmerken die het benoemen meer dan waard zijn. Het anti-glare scherm is daar een mooi voorbeeld van. Dit aangebrachte laagje voorkomt dat hevige lichtinval het werken bemoeilijkt.

HP 27fw

De HP 27fw is een monitor van Hewlett-Packard die in de meeste gevallen geschikt is voor AMD Freesync. Dit is een feature binnen beeldschermen die ervoor zorgt dat beelden in games erg natuurgetrouw vertoond worden.

Daarnaast heeft de HP 27fw een ingebouwde Blue Light Filter. Dit zorgt ervoor dat de felle kleuren minder schade toebrengen aan uw ogen en de felle stralen als het ware ‘gezuiverd’ worden. Dit is erg fijn voor het geval u veel achter uw scherm zit voor werk of uw avonduren het liefst gamend invult.

My Media Center

My Media Center biedt ook veel alternatieven voor de HP 27 inch monitor. Indien u zakelijk actief bent en het hele land doorreist, dan past een HP laptop u wellicht beter. Deze inklapbare computers zijn dusdanig compact, dat ze eenvoudig van locatie naar locatie zijn mee te nemen.