Ontdek al onze Asus monitoren 27 inch

2
Sorteren op:

Asus monitor 27 inch

Met een kijkhoek van 178 graden, is de Asus monitor 27 inch een echt hebbedingetje voor iedere computerfanaat. Deze beeldschermen van het Taiwanese merk beschikken over een hoge mate van Hertz, waardoor ze het geprojecteerde beeld honderden keren per seconde verversen. Dit maakt de Asus monitor 27 inch tot een geliefd beeldscherm onder fanatieke gamers, omdat er zo geen kans op vertraging wordt opgelopen.

In de webshop van My Media Center vindt u meerdere varianten van de Asus monitor 27 inch. Bent u al een poosje op zoek naar een nieuw beeldscherm voor bij u thuis of op kantoor? Op deze pagina vertellen wij u er alles over.

27 inch monitor

De 27 inch monitor staat op een breedvoerig voetstuk, die voor de nodige stabiliteit zorgt. Een groot deel van deze monitoren is in staat om High Dynamic Range te vertonen. Deze kleurtechniek stelt de 27 inch monitor in staat is om kleuren te projecteren die lang niet bij ieder beeldscherm een vanzelfsprekendheid is.

De 27 inch monitor is niet het enige beeldscherm dat wij voor u in de aanbieding hebben. My Media Center biedt ook Asus monitoren aan die een slagje groter of kleiner zijn, zoals een Asus monitor 24 inch.

Monitor 27 inch 144hz

Wilt u minimaal een 144hz monitor met 27 inch als beelddiagonaal? Zoek dan niet verder, want bij My Media Center vindt u zo’n soort beeldscherm. Het aantal Hertz geeft weer hoe vaak een beeldscherm zich per seconde ververst. Om het meer concreet te maken: een 144 hz monitor van 27 inch zorgt voor 144 vernieuwingen per seconde.

Dit getal wordt ook wel uitdrukt met de term refreshrate of vernieuwingsfrequentie. De hoeveelheid van dit getal hangt altijd samen met de kwaliteit van de grafische kaart die geïmplementeerd is.

My Media Center

Aangezien de aanschaf van een Asus monitor 27 inch geen dagelijkse aangelegenheid is, maakt My Media Center het u graag gemakkelijk. Daarom hanteren wij geen verzendkosten als u een besteding van €100,00 of meer doet in onze webshop.

Plaatst u vandaag uw order in onze webwinkel, dan kunnen wij er in veel gevallen voor zorgen dat uw nieuwe aanwinst morgen al binnen is.