Ontdek al onze HP monitoren

14
Sorteren op:

HP monitor

Bestelt u een HP Desktop bij My Media Center, dan hoort daar ongetwijfeld een HP monitor bij. Dit beeldscherm van Hewlett-Packard, zoals HP ook wel voluit heet, heeft een hele rits aan aantrekkelijke specificaties. De verstelbaarheid en eenvoudige installatie zijn daar enkele voorbeelden van.

Doordat de HP monitor in veel gevallen randloos is, is het scherm een echte eyecatcher in uw woon- of kantoorruimte. Wilt u weten welke uitvoeringen van de HP monitor u momenteel kunt aanschaffen in de webwinkel van My Media Center? Lees dan gauw verder.

HP beeldscherm

Welk HP beeldscherm u ook bestelt in onze webshop, één garantie heeft u hoe dan ook. Alle varianten van het HP beeldscherm hebben namelijk een uitmuntende beeldkwaliteit, waardoor de monitor in staat is om kleuren op natuurgetrouwe wijze te vertonen. Dit is niet alleen prettig als u het internet aan het afstruinen bent, maar ook als u een fervent gamer bent.

Een ‘feature’ van de HP monitor die door velen als prettig ervaren wordt, is het blauw licht filter. Dit laagje is met name handig als u langere stukken moet lezen op het scherm, want het filter voorkomt dat u vermoeide ogen krijgt. Dit komt omdat het beeld zo wordt geprojecteerd, dat het net lijkt alsof u de teksten vanaf een boek of tijdschrift leest.

HP scherm

Het HP scherm is zo in te richten, dat u het in combinatie met een ander beeldscherm kunt gebruiken. Dit is ideaal voor het geval u een thuiswerkplek wilt inrichten of uw werkzaamheden op kantoor gemakkelijker kunt verrichten met twee HP monitors. Op de doos van het HP scherm staan de instructies haarfijn beschreven, waardoor de installatie binnen een handomdraai geregeld is.

Naast het feit dat het HP beeldscherm in staat is om kleuren op prachtige wijze te presenteren, is het tevens verstelbaar in hoogte. Dit is erg handig voor het geval u wat langer of juist wat korter bent.

My Media Center

De HP monitor is niet het enige beeldscherm dat u in het magazijn van My Media Center aantreft. Wij zijn tevens aanbieder van monitoren van merken als Acer, Dell en Eizo.

 

HP monitoren 24 inch | HP monitoren 27 inch