Ontdek al onze Mikrotik producten

46
Sorteren op:

Mikrotik

Door de jaren heen is My Media Center al met veel verschillende partners in zee gegaan. Mikrotik is daar eveneens een voorbeeld van. Miktrotik is een van origine Lets bedrijf, dat al sinds 1996 gespecialiseerd is in alles dat te maken heeft met IT.

In onze webshop kunt u onder andere routers en switches verkrijgen van Mikrotik. Bent u nieuwsgierig naar ons actuele aanbod? Op deze pagina treft u alle hardware, dus neem gerust de tijd om ons assortiment aandachtig onder de loep te nemen.

Miktrotik RouterOS

Bestudeert u ons aanbod, dan zult u al gauw opmerken dat de routers die op Mikrotik RouterOS lopen de producten zijn die het meest voorkomen bij My Media Center. In 2002 lanceerde het bedrijf hun eerste eigen hardware, waartoe ook onze routers op Mikrotik RouterOS toebehoren. Deze producten worden tot op de dag van vandaag nog verkocht onder de naam ‘RouterBOARD’. RouterOS is het besturingssysteem waarop RouterBOARD loopt.

Mikrotik RouterOS kan eenvoudig geïnstalleerd worden. Door zijn aantrekkelijke features als firewall en bandbreedtebeheer optreden als betrouwbare router.

Mikrotik Hex S

Een voorbeeld van ons aanbod routers van Mikrotik, is de Mikrotik Hex S. Dit is een bedrade router, die over een moderne bekabelingstechnologie beschikt. Door de minimale breedte en lengte, neemt dit apparaat maar weinig ruimte in beslag in uw meterkast. Hex S wordt uitgevoerd in zwart, wat deze router tot een kek hebbedingetje maakt.

Mikrotik Powerbox

Naast ons aanbod reguliere routers, bent u bij My Media Center ook aan het juiste adres voor de Mikrotik Powerbox. In feite zou u dit apparaat kunnen zien als een soort supersonische router, die zich uitstekend leent voor buitenomgevingen. De Mikrotik Powerbox beschikt over maar liefst vijf Ethernet-poorten, die volledig beschermd zijn. Daardoor kunt u zonder stress het apparaat buiten laten staan, ook als de weergoden minder gunstig gezind zijn.

Dit apparaat is erg aantrekkelijk voor degenen die op zoek zijn naar een manier om meerdere PoE-apparaten van stroom te voorzien in de buitenlucht. Op die manier kunt u niet alleen binnenshuis genieten van internet, maar is het ook mogelijk om uw favoriete Netflix-serie te bekijken vanuit uw tuinhuisje. Op die manier hoeft u nooit meer een beroep te doen op uw databundel!

My Media Center

Mikrotik is niet het enige merk dat u kunt verkrijgen bij My Media Center. Indien u een weloverwogen keuze wilt maken, dan doet u er goed aan om de verschillende routers uit ons aanbod naast elkaar te leggen. Op die manier kunt u wat gemakkelijker inzichtelijk maken welke specificaties het ene exemplaar heeft wat de ander weer niet heeft.