Ontdek al onze Asus monitoren

61
Sorteren op:

Asus monitor

Ze zijn flinterdun, kennen een strak design en hebben meestal een kantelbaar scherm. Natuurlijk hebben we het hier over de Asus monitor. Uiteraard mogen de beeldschermen van het doorgewinterde computermerk uit Taiwan niet ontbreken in het assortiment van My Media Center.

De Asus monitor is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit het globale aanbod computer schermen en dat is niet zonder reden. Doordat de monitoren in staat zijn om miljoenen kleuren op werkelijkheidsgetrouwe wijze te projecteren, waant u zich in een fantasierijke wereld als u achter het scherm plaatsneemt.

Gaming monitor

De beeldschermen van Asus worden vaak als gaming monitor gebruikt. De fabrikanten hebben hier handig op ingespeeld door sommige varianten van de Asus monitor uit te laten rusten met de Asus Eye Care-technologie. Dit is een ingebouwd systeem die voor een blue light filter zorgt bij langdurige blootstelling. Met deze ingenieuze methode kunnen spelfanaten uren achter de gaming monitor zitten zonder branderige ogen te krijgen.

Asus monitor 27 inch

De ene werkruimte is de andere niet qua grootte. Indien uw thuiskantoor niet al te groot van stuk is, dan zijn de Asus monitor 27 inch en u gemaakt voor elkaar. Deze schermen hebben een beelddiagonaal van 69 centimeter. Zo houdt u ook nog wat ruimte over voor multomappen, snelhechters en notitieblokken.

Doordat de fabrikanten van de Asus monitor 27 inch de rand achterwege hebben gelaten, wordt de kijkervaring nog prettiger dan hij al is. De USB-aansluiting in het scherm zelf zorgt ervoor dat u uw telefoon met het beeldscherm kunt verbinden.

Asus monitor 24 inch

Wilt u nog een slagje kleiner? Overweeg dan de Asus monitor 24 inch aan te schaffen bij My Media Center. De beeldschermen worden gekenmerkt door zijn wonderschone beeldvertoning, die gefaciliteerd wordt door de heldere expressie van kleurtinten.

De beeldschermen zijn zo rond de 7 mm dun, waardoor het soms maar moeilijk voor te stellen is waar deze Asus monitor 24 inch toe in staat is. Bent u net zo gefascineerd als wij zijn? Koop dan vandaag nog uw Asus monitor bij My Media Center.