Acer desktops

1
Sorteren op:

Acer desktop

Een Acer desktop is niet alleen aantrekkelijk om aan te schaffen vanwege zijn specificaties. De vaste computers van dit van oorsprong Taiwanese zijn ook nog eens een lust voor het oog. Het merk verzorgt samen met Apple en Dell het assortiment van My Media Center. Momenteel bieden wij twee Acer-uitvoeringen aan van ConceptD, een subtak van Acer. Deze pc’s van Acer zijn wat duurder in aanschaf dan een gemiddelde desktop van Dell doordat deze desktops beschikken over kwalitatief hoogstaande processors. Dat de apparaten een creatieve uitstraling hebben, is allesbehalve verrassend. Content creators en videografen zweren namelijk bij deze apparaten. Doordat de ConceptD’s over dusdanig goede videokaarten beschikken, is het draaiende houden van editing software zoals Photoshop en Premiere Pro geen enkel probleem.

Waarom kiezen voor een Acer pc?

Trage computers waarvan het geheugen nagenoeg vol zit behoren definitief tot het verleden als u een Acer pc aanschaft. De ene uitvoering van Acer ConceptD is uitgerust met een opslagcapaciteit van 2000 Gigabyte, terwijl de andere editie er 24GB meer heeft. Dat werkt wel zo prettig als u bezig bent met de montage van een documentaire! Maar ook als u een functie bekleedt als binnenhuisarchitect en een klant wil enthousiasmeren met een 3D-ontwerp van zijn of haar toekomstige onderkomen, kunt u rustig doorwerken zonder dat de Acer pc mogelijk vastloopt. U heeft in het verleden vast weleens meegemaakt dat uw computer een hard, zoemend geluid maakte als de export van uw bestanden in gang werd gezet. De koeling van de desktops verloopt met 40 decibel nagenoeg geruisloos. Zo heeft u maar nauwelijks door dat uw apparaat bezig is aan een ‘cooling down’.

Wat zijn de verschillen tussen elke afzonderlijke Acer computer?

My Media Center biedt zoals gezegd twee uitvoeringen aan van de Acer computer. Het belangrijkste verschil tussen de Acer ConceptD’s zit ‘m in de opslagcapaciteit (2000 GB tegenover 2400 GB). De duurdere variant beschikt over iets meer features zoals een lijn in- en uitgang en is behalve in wit ook te verkrijgen in het zwart. Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van een keuze, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!