Microsoft Surface laptops

11
Sorteren op:
  • Gratis verzending v.a. €100,- voor NL
  • Persoonlijk contact
  • Goede kennis van producten

Microsoft Surface Laptop

In een webshop waar de nodige desktops, laptops en andere pc’s worden aangeboden, mogen de computers van Microsoft absoluut niet ontbreken. Daarom biedt My Media Center behalve de Dell laptops ook de Microsoft Surface Laptop aan in haar winkel op het web. Doordat wij een breed spectrum aan Microsoft laptops aanbieden, is de Microsoft laptop zowel verkrijgbaar voor de consument met een goed gevulde als minder goed gevulde portemonnee.

Ontstaan Microsoft

Zou Microsoft niet opgericht zijn in de jaren zeventig van de vorige eeuw, dan had de webshop van My Media Center er ongetwijfeld heel anders uitgezien. Microsoft is namelijk onlosmakelijk verbonden met het succes van de computer in onze moderne maatschappij. Het bedrijf groeide al in een vroeg stadium uit tot een ware softwaregigant en dat is mede te danken aan Bill Gates, die als student aan de Harvard University zijn eigen bedrijfje MITS oprichtte. Dit werd niet veel later omgeturnd tot het succesvolle Microsoft. Die welvarendheid werd alleen maar groter toen Windows werd opgericht en bedrijven als Nokia en Skype werden overgenomen.

Microsoft Surface laptop, tablet variant of niet?

My Media Center heeft zo’n twintig uitvoeringen van de Microsoft Surface Laptop op voorraad. Wordt u erg nerveus van het getyp op toetsenborden, maar houdt u wel van het comfort van een laptop? Ga dan voor de Microsoft Surface Go, die over een tabletmodus beschikt. U kunt de laptop op een standaard zetten, wat het werken erg prettig maakt. Klanten die van een luxe uitstraling houden en waarde hechten aan snelheid, zullen erg vrolijk worden van de fraaie Microsoft Surface Laptop 2 Notebook Platina. Heeft u een creatief beroep en staan bewerkings software zoals Photoshop en InDesign altijd bij u onder de sneltoets, dan zijn u en de Microsoft Surface Book 3 Hybride een 'match made in heaven'.

Verzending van de Microsoft laptops

Heeft u ook zo’n hekel aan aanvullende kosten nadat u een bestelling gedaan heeft? Het team van My Media Center snapt dat, want de aanschaf van een nieuwe laptop is al duur genoeg. Daarom versturen wij alle laptops gratis en voor niets! De verzending vindt plaats via de betrouwbare koeriers van PostNL of DPD, zodat uw nieuwe aanwinst niet zoek zal raken bij een louche partij. Plaatst u uw bestelling voor 23:00, dan heeft u de laptop morgen al in huis!