Moederborden

56
Sorteren op:

Moederbord computer

Heeft u zojuist één van onze barebones aangeschaft en wilt u deze verder inrichten? Begin dan eerst met het uitzoeken van een moederbord voor de computer. Het moederbord voor de computer vormt namelijk een echt sleutelobject in uw pc. Vrijwel alle computeronderdelen zijn verbonden met dit bestanddeel, dus het is aan te raden om uw barebone in te richten vanuit de basis. My Media Center is trotse aanbieder van meerdere varianten van het computer moederbord, dus bekijk vandaag nog welke bij u past.

Moederbord desktop

Zou u een dwarsdoorsnede maken van het moederbord van een desktop, dan ziet u allerlei kleine partjes op een rechthoekig vlak die het gezamenlijk tot een moederbord maken. Het moederbord beschikt over een heleboel mini-aansluitingen. Deze zijn aangebracht, zodat de printplaat verbonden kan worden met de resterende componenten. Deze aansluitingen zijn bedoeld voor de processor, de geheugenkaart, de harde schijf en de videokaart. Tevens heeft het bord een aansluiting voor uitbreidingskaarten, zodat er altijd iets extra’s toegevoegd kan worden.

Moederbord vervangen

Bent u technisch goed onderlegd en doet u altijd alles zelf? Een moederbord vervangen moet u dan ook wel lukken. Hierbij is het van groot belang dat u alle componenten één voor één loskoppelt van de printplaat. Doe dit heel voorzichtig, want de partjes zijn erg gevoelig. Vergeet niet om eerst de voeding eraf te halen, want stroom kan een gevaarlijke factor zijn bij het moederbord vervangen.

Nadat u de verschillende kaarten hebt losgepeuterd, is het tijd om de geheugenkaart eruit te halen. Kies ervoor om de processor als laatste te verwijderen en leg deze bij voorkeur op een plek waar hij veilig is. Nadat alle onderdelen ontkoppeld zijn, is het tijd voor het moederbord zelf. De schroefjes aan de uiteinden komen zo los als u het juiste materieel gebruikt. Herhaal bovenstaand stappenplan in omgekeerde volgorde bij het plaatsen en denk erom dat de cpu niet verbuigt.

Moederborden van My Media Center

De moederborden van My Media Center beschikken over een uitmuntende kwaliteit. Wilt u nog wat meer informatie over onze moederborden alvorens u een exemplaar aanschaft? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Dan doen wij ons best om u spoedig van repliek te voorzien!