Barebones

17
Sorteren op:

Barebones

De barebones van My Media Center zijn ideale producten voor degenen die niet van standaard computers houden. Barebones kunt u in feite zien als een soort basis van de computer, waarbij u zelf bepaalt welke onderdelen u daaraan toevoegt om tot een echte pc te komen. My Media Center legt u graag uit hoe deze barebones werken en wat er allemaal nog meer op u afkomt als u besluit om zo’n apparaat in huis te halen.

Barebone pc

De basis van de barebone pc bestaat verschillende, minuscule onderdelen. De behuizing, het moederbord en de processor vormen het eerste gedeelte van de lijst aan componenten. Daarnaast zijn er twee partjes aangebracht die een andere rol bekleden. De één regelt de stroomtoevoer naar het apparaat; het andere deel zorgt ervoor dat de barebone pc niet te warm wordt.

Deze onderdelen maken de barebones nog niet tot een volwaardige computer. Er zijn namelijk nog een aantal essentiële onderdelen die gemonteerd dienen te worden om er een echte barebone pc van te maken. Welke inputkaart, hoeveelheid RAM-geheugen, manier van besturen of methode van opslag: dat is volledig aan u. Deze afzonderlijke computer onderdelen zijn gewoon bij My Media Center te verkrijgen.

Soorten van de barebone computer

De barebone computer is op te splitsen in twee varianten: de nano-systemen en systemen die gebaseerd zijn op ITX. Toch lopen de soorten minder uiteen dan bij laptops of tablets het geval is. Het voornaamste verschil tussen de diverse uitwerkingen van de barebone computer, zit ‘m in het formaat. Sommige uitvoeringen zijn behoorlijk groot van stuk, terwijl het merendeel van de mensen juist voor barebones kiest vanwege het compacte formaat. Een ander aantoonbaar verschil is de processor. Hoe beter de kwaliteit van de processor, des te sneller uw barebone computer zal werken.

Andere computers bij My Media Center

Bent u technisch niet al te goed onderlegd? Wees gerust, want My Media Center biedt ook kant-en-klare computers aan. Barebones vormen slechts een fractie van ons gehele aanbod. Laptops, desktops en tablets behoren namelijk eveneens tot het aanbod in onze webshop.