Ontdek al onze HP monitoren 24 inch

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

HP monitor 24 inch

De HP monitor 24 inch is een model dat regelmatig over de virtuele toonbank gaat bij My Media Center. Dit kwalitatief goede beeldscherm van Hewlett-Packard is in hoogte verstelbaar, waardoor u de monitor genadeloos kan laten aansluiten op uw eigen grootte. De HP monitor 24 inch is standaard uitgerust met een IPS paneel. Dit onderdeel zorgt ervoor dat het beeld haarfijn vertoond wordt en het niet uitmaakt of u recht voor de HP monitor 24 inch zit of iets aan de zijkant.

Bij veel varianten van de HP monitor 24 inch wordt in veel gevallen een HDMI-kabel meegeleverd. Daardoor kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een verbinding te maken tussen uw televisie en computer beeldscherm. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een HP monitor 24 inch? Lees dan gauw verder.

Monitor 24 inch

Zou u alle mogelijke beelddiagonalen in de wereld op een rijtje zetten, dan staat de monitor van 24 inch onderaan de ladder qua grootte. Het voordeel van een monitor van 24 inch is dat hij vrijwel op iedere tafel of elk bureau geplaatst kan worden, zonder dat u ervoor hoeft te vrezen dat het scherm niet past.

Indien u één van onze HP monitoren aanschaft, kunt u zelf bepalen hoe u het beeldscherm wilt gebruiken. De meest logische manier is om het computerscherm in landschapsmodus toe te passen, waarbij het scherm een ‘liggende houding’ aanneemt. Sommigen vinden het echter prettiger om de portretmodus aan te spreken. Het scherm is dan als het ware ‘staand’, waardoor het beeld verticaal vertoond wordt.

HP 24fw

De HP 24fw is een HP monitor 24 inch die hoog op het verlanglijstje staat van menigeen. Dit beeldscherm is in staat om meer dan 17 miljoen kleuren te projecteren, waardoor de beeldweergave erg accuraat is. Een andere interessante feature van de HP 24fw, is het anti-glare scherm. Dit is een dun laagje die is aangebracht, die ervoor zorgt dat zonnestralen of andere lichtbronnen van invloed zijn op de kijkervaring.

My Media Center

De HP 24 monitor 24 inch is slechts één model uit het grote aanbod HP monitoren van My Media Center. Ons assortiment wil nog weleens veranderen, dus houd de pagina goed in de gaten om te achterhalen welke monitoren wij op dit moment in de verkoop hebben.

HP monitoren | HP monitoren 27 inch