Componenten

Computer onderdelen

Computer onderdelen die stuk gaan, is een gebeurtenis die in ieder huishouden wel eens voorkomt. Op zo’n moment komt My Media Center om de hoek kijken. Behalve een aanbieder van monitoren, toetsenborden en desktops, hebben wij ook computer onderdelen voor u op voorraad. Zo kunt u zelf aan de slag gaan met de reparatie van uw pc of toebehoren aanschaffen voor degene die uw desktop onder handen zal nemen. Bent u door onze webshop aan het neuzen en komt u er niet uit? Schroom dan niet om contact met ons te nemen.

PC onderdelen: ons aanbod

PC onderdelen aanschaffen gebeurt niet alleen door mensen van wie hun computer stuk is. Sommige van onze pc onderdelen worden bewust los verkocht, zodat klanten hun barebones in kunnen richten. Dit kunt u zien als een soort minuscule pc, die alleen nog maar over de basiselementen beschikt op het moment van verkoop.

Mensen die een barebone aanschaffen, doen dat vaak omdat ze zelf invloed willen uitoefenen op de kwaliteit van bepaalde pc onderdelen. De één hecht meer waarde aan een goede processor, terwijl voor een ander het RAM-geheugen op orde moet zijn. Een aantal voorbeelden van deze PC onderdelen, vindt u hieronder:

  • Videokaarten: De taak van dit component, die ook wel grafische kaart of 3D-kaart genoemd wordt, is om de beelden van de computer naar het beeldscherm te sturen.
  • Voedingen: Onderdeel dat de stroomtoevoer regelt. Zonder voeding, wordt het erg lastig om te werken.
  • Processors: De ‘motor’ van de computer. Een i3-processor is beduidend minder vlot dan een i5- of i7-processor.

Andere computeronderdelen

My Media Center is tevens aanbieder van andere computeronderdelen. Een van de andere computer onderdelen die wij aanbieden, zijn moederborden. Moederborden kun je zien als het component in iedere pc die alle onderdelen met elkaar verbindt. Een moederbord wordt dan ook weleens omschreven als de printplaat van het geheel.

Computer onderdelen kopen bij My Media Center

Is uw oog gevallen op bepaalde computer onderdelen die u graag in huis wilt halen? Indien u een bestelling doet van €100 of meer bij My Media Center, dan zijn de verzendkosten voor ons. My Media Center hanteert verschillende betaalmethoden zoals iDEAL en creditcard, waardoor afrekenen nooit moeilijkheden oplevert bij ons.