Ontdek al onze Jabra producten

26
Sorteren op:

Jabra

My Media Center is trotse aanbieder van Jabra producten. Dit merk, dat zich hoofdzakelijk richt op producten die zich toespitsen op geluid, is al sinds de 19e eeuw op de markt actief. Daarmee is deze partij een echte voorloper in de wereld waar alles met geluid te maken heeft. In ons assortiment treft u een breed scala aan producten, zoals headsets en oortjes die gekenmerkt worden door uitmuntende kwaliteit.

Bent u mogelijk geïnteresseerd in deze producten? Op deze pagina vertellen wij u alles over Jabra, dus lees gauw verder!

Bluetooth headset Jabra

De Bluetooth headset van Jabra is een voorbeeld van een product dat regelmatig door ons verkocht wordt. Dit apparaat wordt veel besteld door eigenaren van klantenservices, omdat deze Jabra headsets erg prettig werken voor hun werknemers. Het voordeel van deze headsets is namelijk dat ze draadloos zijn.

Sommige varianten van deze hoofdtelefoon zijn uitgerust met een knop die in verbinding staat met de telefoonlijn. Een simpele druk op de knop volstaat al om de telefoon op te nemen of op te hangen. Vindt u het niet prettig om volledig afgesloten te zijn van uw collega’s? My Media Center biedt ook een aantal ‘mono’ modellen, waarbij het ene geluid vrij gehouden wordt. Deze specificatie vermindert het gevoel van isolatie.

Jabra speaker

Een Jabra speaker is een speakerphone voorzien van een compact en stijlvol design. Dit compacte en stijlvolle design zorgt ervoor dat de Jabra speaker eenvoudig mee te nemen is naar uw zakelijke afspraken. Deze speaker is voorzien van een 360 graden dekking. Dit maakt de speaker uitermate geschikt voor Skype calls en conferentiegesprekken. Deze 360 graden dekking voorziet u van een duidelijk geluid vanuit elke richting. Middels de USB of Bluetooth aansluiting verbindt u de Jabra speaker eenvoudig met uw pc of laptop.

Jabra oortjes

Niet iedere klant die bij My Media Center aanklopt vindt het even prettig om gebruik te maken van een hoofdtelefoon die de gehele oorschelpen bedekken. Vaak geven wij dan de suggestie om eens te kijken naar onze Jabra oortjes. Het voordeel van dit type hoofdtelefoons, is dat ze niet onderdoen voor hoofdtelefoons en een stuk compacter zijn. Dit is erg makkelijk als u niet al te veel bagage met u mee wilt dragen en de Jabra oortjes in uw jaszak of tas wilt opbergen.

My Media Center

Behalve aanbieder van Jabra hoofdtelefoons, kunt u bij My Media Center ook terecht voor andere elektronica. Computers en tablets zijn verreweg het meest belangrijkste onderdeel in ons assortiment. Bestelt u regelmatig bij ons, dan raden wij u aan om een account aan te maken in onze webshop. Dit zal er namelijk voor zorgen dat u uw volgende bestelling een stuk sneller kunt afronden!