Ontdek al onze Asustor producten

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Asustor

Fervente designers weten als geen ander hoe lastig hun computer het soms te verduren krijgen als ze in de weer zijn met zware software als Illustrator en Photoshop. Asustor van My Media Center kan hier een aanzienlijke bijdrage aan leveren. Dit merk brengt al geruime tijd NAS servers op de markt, een product waarbij het eenvoudiger wordt om files met anderen uit te wisselen.

Het werken met een Asustor hardware vertoont wel wat parallellen met een cloud, al is het voornaamste verschil dat u dit apparaat zelf in beheer heeft. Lijkt u het wel wat om een Asustor in bezit te hebben? Op deze pagina vertelt My Media Center u alles over deze producten, dus schroom niet om verder te lezen.

Asustor NAS

Zoals gezegd vertoont de Asustor NAS wel wat gelijkenissen met een cloud, al omschrijven experts het apparaat ook wel eens als een minuscule pc. Net zoals het geval is bij uw desktop, beschikt ook deze hardware over zijn eigen RAM-geheugen, harde schijf en een moederbord.

Klanten van My Media Center hebben uiteenlopende redenen waarom ze lovend zijn over het apparaat. Naast het installatiegemak, worden ook de inbouwmogelijkheden geprezen. Een ander argument dat vaak naar voren komt, is de strikte beveiliging. Doordat verschillende tools (HTTPS, ADM Defender) als een soort beschermlaag dienen, wordt het een onmogelijke klus voor buitenstaanders om inbreuk te maken op uw inhoud.

Diverse Asustor NAS soorten

Een Asustor model waar wij bij My Media Center veel vraag naar zien, is de Asustor AS4002T. Het mooie aan dit apparaat is dat het nauwelijks geluid maakt, ondanks dat het in staat is om gigantische downloadsnelheden te overleggen. De Asustor AS4002T is, net zoals andere varianten uit de reeks, eenvoudig in elkaar te zetten. Schroevendraaiers, moertjes en boutjes komen hier dan ook niet aan te pas, waardoor u binnen een handomdraai aan de slag kunt gaan met uw aanwinst.

My Media Center

Bent u enthousiast geworden over onze Asustor NAS servers, maar weet u niet precies wat u te wachten staat? Doe dan een beroep op de klantenservice van My Media Center. Wij beschikken over een kundig team aan experts, die u alles kunnen vertellen over specificaties en andere toebehoren. Of u de vragen per mail wilt stellen telefonisch of per chat, is volledig aan u!