Dell desktops

2
Sorteren op:

Dell computer kopen

Als er één merk veelvuldig aanwezig is in My Media Center, dan zijn het wel de computers van Dell. Een Dell computer kopen is bij ons dus geen lastig karwei, aangezien het aanbod zeer toereikend is. Is de noodzaak hoog om een nieuwe desktop aan te schaffen, maar heeft u niet bijster veel te besteden? Maakt u geen zorgen: dit merk heeft zowel computers voor de kleine besteders als voor de ‘big spenders’.

De historie van Dell computers

Dell is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het assortiment van My Media Center. Inmiddels is ons aanbod gegroeid naar meer dan 25 verschillende soorten desktops, die stuk voor stuk uitblinken in zijn soort. Door de jaren heen is het computermerk uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf, waarvan het avontuur in 1984 begon. In dat jaar begon de 19-jarige Amerikaan Michael Dell met het op de markt brengen van computers. Nog geen 4 jaar later was zijn onderneming een beursgenoteerd bedrijf en exporteerde het pc’s naar landen als het Verenigd Koninkrijk. Dell mag zich met recht een aanwinst noemen voor de Europese markt.

Welke Dell computer past bij mij?

Iedere afzonderlijke Dell computer heeft zo zijn voor- en nadelen. My Media Center biedt verreweg de meeste desktops aan die toebehoren aan de Optiplex-productlijn. Deze desktops worden veelvuldig aangeschaft door onze zakelijke klanten. De uitmuntende kracht en hoge betrouwbaarheid zijn veelgehoorde lofzangen die ons ter ore komen.

Welke Dell computers biedt My Media Center aan?

De prijs van de Dell desktop komt mede tot stand door de kwaliteit van de processor die is ingebouwd. Heeft u geen grootse plannen en wilt u af en toe gewoon wat surfen op het net? Dan volstaat een i3-processor. Een i5-processor is aan te raden als u iets zwaardere programma’s goed wilt laten draaien. Gaat u aan de slag met foto- en videobewerkingssoftware? U zult geen spijt krijgen van de aanschaf van een Dell computer met i7-processor. My Media Center biedt ook nog enkele Vostro-desktops aan. Deze worden ook wel bestempeld als een ‘tussenmodel’.