Ontdek al onze Asus laptops

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

ASUS laptop kopen

Werkzaamheden verrichten op kantoor zonder goed werkende computer is geen doen. Bent u daarom op zoek naar een geschikt exemplaar voor uw werknemers, kom dan een ASUS laptop kopen in de webshop van My Media Center. De computers van dit Taiwanese merk worden gekenmerkt door hun ergonomische werking en zijn vederlicht, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn van A naar B.

Komt u een ASUS laptop kopen bij My Media Center, dan is de kans groot dat u niets hoeft te betalen voor verzending. Besteedt u namelijk €100,- in onze webshop, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Klinkt een ASUS laptop kopen u aantrekkelijk in de oren? Op deze pagina vertellen wij u meer over deze inklapbare computers.

ASUS laptop

De Aziatische fabrikant produceert al jaren verschillende soorten van de ASUS laptop. Een van die varianten, is de ASUS Chromebook. Bestelt u deze ASUS laptop in onze webshop, dan brengt dit vele voordelen met zich mee. Een hard, opstijgend geluid wordt vaak als irritatiefactor nummer één gezien bij laptop. Bij deze computers heeft u daar in elk geval geen last van. Door de passieve manier van koelen is deze variant vrij van harde, onaangename geluiden.

Een ander punt dat als aantrekkelijk wordt gezien door eigenaren van de Chromebook, is het IPS beeldscherm. Dit type scherm is in staat om kleuren er natuurgetrouw uit te laten zien, wat de laptop een extra dimensie geeft.

ASUS Vivobook 14 inch

Wilt u liever een andere ASUS laptop kopen? Overweeg dan de ASUS Vivobook 14 inch. Dit model wordt geroemd om zijn snelheid, fraaie design en ideale formaat. Door de beperkte beelddiagonaal is deze laptop eenvoudig mee te nemen.

Bent u van plan om foto’s en video’s te bewerken? Geen enkel probleem voor de ASUS Vivobook 14 inch. Zelfs als u meerdere editing software programma’s uit de Creative Cloud open heeft staan, is deze laptop niet uit het veld te slaan.

My Media Center

Bent u overtuigd om een ASUS laptop te kopen bij My Media Center? Wij hanteren verschillende betaalmogelijkheden, waardoor er altijd een methode is die bij u past. My Media Center streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden nadat de order bij ons binnen is.

Mocht u voor 17:00 vandaag een bestelling plaatsen, dan kunnen wij uw ASUS laptop in veel gevallen de volgende nog bij u laten bezorgen.