Laptops

78
Sorteren op:
  • Gratis verzending v.a. €100,- voor NL
  • Persoonlijk contact
  • Goede kennis van producten

Nieuwe laptop kopen?

Bent u net aan een nieuwe cursus of opleiding begonnen en bent u uw vastlopende pc helemaal zat? Dan is het tijd om een nieuwe laptop te kopen bij My Media Center. Bij ons hoeft de aanschaf van een nieuwe laptop echt niet de halve wereld te kosten. Voor nog geen €550,- heeft u al een nieuw exemplaar in huis. De handig inklapbare computers in ons assortiment zijn te rangschikken naar twee merken: de laptops van Dell en die van Microsoft.

Goedkoop een laptop kopen: My Media Center maakt het mogelijk!

U wilt goedkoop een laptop kopen, maar u weet niet welke? Begin uw zoektocht eens bij de Microsoft laptops in My Media Center. Wat dacht u van de Microsoft Surface Go 2? Een van de meest interessante features van deze laptop is het touchscreen. Ideaal voor het geval u even geen zin heeft om het touchpad of een muis te gebruiken om online te navigeren. Vindt u het leuk om te fotograferen, dan is de Microsoft Surface Go LTE wellicht passender. U zult versteld staan hoe uitmuntend de kwaliteit is!

Bent u met name van plan om de laptop te gebruiken voor school- of werkgerelateerde zaken? Dell beschikt over een aantal fraaie exemplaren die het behalen van uw HBO- of universitair diploma enigszins zullen vergemakkelijken. Volgt u online hoorcolleges, dan is het wel zo fijn om de beschikking te hebben over een laptop met een flink aantal diameters. Bestelt u de Dell Vostro 5490, dan wordt het volgen van online lessen een stuk makkelijker.

Neem contact met ons op

Ziet u er tegenop om een nieuwe laptop aan te schaffen omdat u onvoldoende kennis in huis heeft? Het team van My Media Center biedt in dat geval uitkomst. Ondanks dat wij een webshop zijn en u niet langs kunt komen, staan wij u graag telefonisch, per chat of via e mail te woord. En weet u wat het mooie is? Bestelt u een laptop bij My Media Center, dan zijn de verzendkosten voor ons! Dat noemen we een stukje Brabantse service van de zaak!