• Gratis verzending v.a. €100,- voor NL
  • Persoonlijk contact
  • Goede kennis van producten
Synology Synology MR2200AC draadloze router Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet 3G 4G Zwart
Synology MR2200AC draadloze router Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet 3G 4G Zwart 139,-

Synology MR2200AC draadloze router Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet 3G 4G Zwart

€139,- €139,00
Op voorraad
EAN: 4711174723010
SKU: MR2200ac
  • Op werkdagen voor 17:30 uur besteld? Morgen geleverd!
Informatie
  • CPU : Quad-core van 717 MHz
  • Geheugen : 256 MB DDR3
  • Antennetype : 2x2 hoogwaardige interne MIMO-antenne (2.4 GHz/5 GHz)
  • LAN-poort : Gigabit (RJ-45) x 1
  • WAN-poort : Gigabit (RJ-45) x 1
  • Externe poorten : USB 3.0 x 1 (5 V, 0,9 A-voedingsuitgang)
  • Knop en switch WPS, aan/uit, opnieuw instellen, wifi aan/uit

Omarm een hele wifi-dekking thuis en op kantoor met de intelligente Synology Mesh Router MR2200ac. Ontworpen met Tri-Band- en MU-MIMO-technologie, zorgt MR2200ac ervoor dat uw apparaten de snelste bandbreedte gebruiken die is toegespitst op een geoptimaliseerde prestatie, terwijl meerdere apparaten betrouwbaar en zonder vertraging met elkaar verbonden blijven. Bovendien kunt u genieten van de beste Wi-Fi seamless roaming met een enkele Wi-Fi-naam in uw modulaire mesh-systeem. Safe Access biedt eenvoudig te gebruiken ouderlijk toezicht en voorkomt elke vorm van kwaadwillende inbraak. Synology MR2200ac wordt ondersteund door de 2 jaar beperkte garantie van Synology.

Briljant mesh-systeem klaar voor smart home om een mesh-systeem te bouwen, breidt u eenvoudig een bestaand RT2600ac wifi-netwerk uit met een extra MR2200ac of integreert u meerdere MR2200ac-netwerkrouters. Met de ene Wi-Fi-naam die je instelt, kun je van kamer naar kamer zwerven: je kunt nu een film streamen zonder dat het signaal wegvalt en genieten van een buitengewone naadloze roamingervaring. Met zijn Tri-band-technologie op één 2,4 GHz-band en twee 5 GHz-banden met ondersteuning voor MU-MIMO, brengt MR2200ac drie afzonderlijke verbindingen tot stand en biedt ruimte aan extra apparaten om maximale wifi-snelheden te bereiken en congestie te verminderen. Smart Connect zorgt ervoor dat apparaten automatisch worden verbonden met de meest geschikte band om de optimale verbindingsprestaties te bereiken - dit vermindert vertragingen en onderbrekingen aanzienlijk. Gastnetwerk biedt een veilige verbinding en geeft publieke en tijdelijke bezoekers slechts beperkte toestemming - dit zorgt ervoor dat het primaire netwerk goed functioneert en goed wordt beschermd. U kunt ook een welkomstportaal instellen voor iedereen die verbinding maakt met uw gast-wifi. Tools zoals planning, automatische wachtwoordwijziging en filteren van MAC-adressen helpen ook ongewenste verbindingen te voorkomen. Met MR2200ac ter ondersteuning van Wi-Fi Protected Setup (WPS), drukt u eenvoudig op één knop om uw Wi-Fi-verbinding automatisch te configureren en van een probleemloze installatie te genieten. In combinatie met de aangesloten USB 3.0-poort die beschikbaar is voor extra opslagapparaten, kan de MR2200ac gemakkelijk uw privéserver worden die moeiteloze toegang en bestandsdeling biedt.

Revolutionaire software-ervaring
Synology Router Manager (SRM) is gebouwd met beveiliging en stabiliteit in het achterhoofd en maakt vriendelijk beheer op uw apparaat mogelijk. De vertrouwde, desktop-achtige interface maakt het eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met handige netwerktools die gebruikers snel kunnen instellen, aanpassen of efficiënt problemen oplossen. Beveiligde en handige toegangsmogelijkheden zijn ingebouwd in SRM. Beheer uw netwerk eenvoudig met meerdere toegangsmethoden op afstand met QuickConnect, DDNS of met DS-router op mobiele apparaten. Optionele authenticatie in twee stappen zorgt ervoor dat niemand anders dan u wijzigingen in uw netwerk kunt aanbrengen.