QNAP QNAP TR-004 disk array Zwart
QNAP TR-004 disk array Zwart 236,-

QNAP TR-004 disk array Zwart

€236,- €236,00
Nu 2 artikelen nog op voorraad
EAN: 4713213514429
SKU: TR-004
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
  • Klantenservice van 09:00 to 17:00
Informatie

QNAP TR-004. Opslag schijfgrootte: 2.5/3.5", Ondersteunde opslagstationinterfaces: SATA II, Soorten RAID: 0,1,5,10,JBOD. Kleur van het product: Zwart, Aantal ventilatoren: 1 ventilator(en), Geluidsniveau: 18,1 dB. Breedte: 160,2 mm, Diepte: 219 mm, Hoogte: 168,5 mm. Meegeleverde kabels: AC, USB Type-a naar USB Type-C

Met de TR-004 USB 3.0 RAID-uitbreidingsbehuizing kunt u de capaciteit van uw QNAP NAS en uw pc uitbreiden. De TR-004 kan ook worden gebruikt als DAS-apparaat ('Direct-attached Storage'), zodat u rechtstreeks toegang hebt tot de inhoud door het apparaat gewoon via USB aan te sluiten. De TR-004 is uitgerust met vier SATA-stationssleuven van 3,5 inch en biedt meerdere RAID-configuratieopties. De USB 3.0 Type C-aansluiting biedt u een uiterst betrouwbare en veilige oplossing voor het uitbreiden van de capaciteit.

Effectieve opslaguitbreiding met RAID-ondersteuning
De TR-004 is een ideale oplossing voor het uitbreiden van opslag voor pc’s, met name voor laptops waarin geen grotere schijven met hogere capaciteit kunnen worden geïnstalleerd. De TR-004 is uitgerust met vier SATA-stationssleuven van 3,5 inch en ondersteunt RAID-configuratie. Daarmee biedt het apparaat de mogelijkheid om een enorme hoeveelheid bestanden en gegevens op te slaan en biedt het bescherming tegen mogelijke schijffouten.

Ondersteunt verschillende RAID-niveaus
De TR-004 ondersteunt uiteenlopende RAID-configuraties. Afhankelijk van uw eisen kunt u schakelen tussen RAID-modi met hardware- of softwarematige regeling. Zet de DIP-schakelaars in de juiste posities voor uw ideale RAID-modus: Individueel, JBOD, RAID 0, RAID 1/10 of RAID 5. U kunt de RAID-instellingen ook configureren via uw QNAP NAS of door het hulpprogramma van QNAP voor extern RAID-beheer op uw computer te gebruiken.

Flexibele configuratie- en beheermogelijkheden voor opslag
De TR-004 biedt in vergelijking met andere RAID-behuizingen softwarematig geregelde configuraties voor meer flexibiliteit tijdens het beheer. Gebruikers kunnen RAID configureren en de schijfgezondheid bewaken via de beheerfunctie voor opslag en snapshots op een QNAP NAS of door het hulpprogramma Externe RAID-beheerder van QNAP op hun computer te gebruiken.

Scenario 1: Vergroot de capaciteit van uw NAS
De TR-004 biedt gebruikers een alternatieve methode om de opslagcapaciteit van hun NAS uit te breiden. Door de TR-004 op hun NAS aan te sluiten en Opslag- en snapshotbeheer te gebruiken, kunnen gebruikers eenvoudig de uitbreiding van hun opslag configureren en beheren. De TR-004 ondersteunt uiteenlopende functies voor opslag en bestandsbeheer op QNAP NAS-apparaten, waardoor gebruikers opslagpools kunnen bouwen, bestanden kunnen zoeken met Qsirch en bestanden kunnen ordenen met Qfiling.

Scenario 2: Externe opslag voor uw NAS
U kunt uw TR-004 gebruiken als aanvullend opslagsysteem voor het maken van reservekopieën of verplaatsen van gegevens in plaats van de capaciteit van uw QNAP NAS uit te breiden. U kunt zo fysiek enorme gegevensverzamelingen migreren die anders aanzienlijke netwerkbandbreedte vereisen. Wanneer de TR-004 met de NAS is verbonden, kunt u Opslag en snapshotbeheer op de NAS gebruiken om de gezondheid en status van het apparaat te bewaken.

Scenario 3: Breid de opslagruimte van uw computer uit
De TR-004 kan snel opslagruimte aan uw computer toevoegen. U kunt de DIP-schakelaar gebruiken om de RAID-hardwaremodus te configureren of het apparaat beheren met behulp van het hulpprogramma Externe RAID-beheerder van QNAP. De gezondheid en status van de TR-004 kunnen ook worden bewaakt met het hulpprogramma Externe RAID-beheerder van QNAP.

Scenario 4: Deel bestanden op meerdere platformen
De TR-004 is compatible met een breed scala aan apparaten – van uw NAS tot Windows-, Mac- en Linux-computers. Hierdoor is het apparaat ideaal voor het verplaatsen van grote bestanden tussen verschillende apparaten. De TR-004 is zelfs compatibel met apparaten die het exFAT-bestandssysteem* gebruiken, waardoor u nog gemakkelijker bestanden kunt openen en delen op nog meer apparaten.
* Gebruikers moeten een losse licentie voor het exFAT-stuurprogramma kopen voor apparaten die het exFAT-bestandssysteem gebruiken.

Specificaties

Opslagmedia

Aantal storage drives ondersteund
4
Opslag schijfgrootte
2.5/3.5"
Ondersteunde opslagstationinterfaces
SATA II
Soorten RAID
0,1,5,10,JBOD
Overdrachtssnelheid
3 Gbit/s

Poorten & interfaces

USB-aansluiting
 

Design

Kleur van het product
Zwart
Aantal ventilatoren
1 ventilator(en)
Geluidsniveau
18,1 dB
Ventilator diameter
12 cm

Gewicht en omvang

Breedte
160,2 mm
Diepte
219 mm
Hoogte
168,5 mm
Gewicht
1,85 kg

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
AC, USB Type-a naar USB Type-C
Inclusief schroeven
 

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
5 - 95 procent