Mikrotik MikroTik hAP ax3
MikroTik hAP ax3 165,-

MikroTik hAP ax3

€165,- €165,00
Op voorraad
SKU: C53UiG+5HPaxD2HPaxD
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Morgen geleverd!
Informatie

De Ultieme kracht voor uw hele huis

HAP ax3 is ons krachtigste AX-apparaat met de beste draadloze netwerkdekking tot nu toe. Het beschikt over een moderne quad-core ARM CPU die draait op 1,8 GHz en voldoende geheugen (1GB RAM + 128 MB NAND) voor de meeste taken.

Complexe firewallregels, IPsec-hardwareversleuteling, Wireguard, BGP, geavanceerde routering of meerdere VPN-tunnels voor werken op afstand zullen uw gezin er niet van weerhouden comfortabel te browsen, streamen, gamen, enzovoort.

Er is genoeg verwerkingskracht voor iedereen. En we hebben een snelle USB 3-poort toegevoegd voor al uw opslagdoeleinden of een extra LTE-modem.

AX draadloos - enorm krachtig

Afhankelijk van uw algehele configuratie biedt onze AX-productfamilie tot 40% hogere snelheid in het 5 GHz-spectrum en tot 90% hogere snelheid in het 2,4 GHz-spectrum!

Krachtige externe antennes maken een bereik tot 5,5 dBi mogelijk, zodat je wifi-boosters en andere trucs kunt vergeten.

Vlotte en snelle connectiviteit voor uw hele woning - dat is precies hoe hAP ax3 werkt. De snelheden van het thuisnetwerk worden serieus. Er zijn 4x Gigabit Ethernet-poorten en een ultrasnelle 2,5 Gigabit-poort.

In veel opzichten veiliger

In Europa gebaseerde productie, onze beroemde Scandinavische werkethiek en samenwerking met de EU-wetgevers zorgen voor volledige naleving van al het noodzakelijke veiligheidsbeleid.

Meerdere stroomopties (DC Jack & PoE-in) resulteren in minder zorgen over mogelijke uitvaltijd. De nieuwste RouterOS v7-updates en de toevoeging van geavanceerde WPA3-coderingsondersteuning zorgen voor ongekende softwarebeveiliging.