Ontdek al onze HP 15 inch laptops

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

HP laptop 15 inch

Loopt uw huidige computer regelmatig vast, dan is de kans groot dat u op zoek bent naar een model met een groter werkgeheugen. Een HP laptop 15 inch is een voorbeeld van een computer waar dat goed voor elkaar is. Daarnaast is deze computer uitgerust met een aantrekkelijke features, zoals een verlicht toetsenbord. Overwerkuren in de avond worden daardoor een stuk minder erg.

Een HP laptop 15 inch is zo’n typisch ‘tussenin model’. Hij is net wat groter dan het kleinste model, maar ook weer niet zo lomp als een 17 inch scherm. De producten van My Media Center kennen een aanzienlijke doorloop. Daardoor rouleert ons aanbod nog weleens, dus houd deze pagina goed in de gaten om te achterhalen welke HP laptop 15 inch u op dit moment kunt aanschaffen.

Laptop aanbieding 15 inch

My Media Center heeft verschillende varianten van de 15 inch laptop in de aanbieding. De fabrikanten van Hewlett-Packard, zoals HP voluit heet, hebben de computers uitgerust met 3 USB-poorten. Dit is ideaal, want zo kunt u een muis koppelen terwijl u bestanden van uw mobiel naar uw laptop overzet.

De snelheid is een ander feature die zo kenmerkend is voor de HP laptop 15 inch. De meeste varianten van de 15 inch laptop die wij in de aanbieding hebben, zijn uitgerust met een i5- of i7-processor. Daardoor kunt u vrijwel direct nadat u de laptop heeft opgestart beginnen met werken.

15 inch laptop afmetingen

De 15 inch laptop afmetingen zijn vaak een raadsel voor onze klanten. Dit komt omdat we in Nederland niet gewend zijn om met de Amerikaanse maat inch te werken. 1 inch komt ongeveer overeen met 2,54 centimeter. Vermenigvuldigt u 15.6 (het precieze aantal inch) met dit getal, dan komt dit neer op een beelddiagonaal van 40 centimeter. Een HP laptop 15 inch kent dus een relatief groot scherm.

15 inch monitor

Klanten van My Media Center bestellen de 15 inch monitor meestal omdat ze foto’s en video’s willen bewerken. Het aanzienlijke RAM-geheugen van de 15 inch monitor zorgt ervoor dat deze software moeiteloos kan functioneren. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van een HP laptop, neem dan gerust contact met ons op.