Ontdek al onze HP 14 inch laptops

8
Sorteren op:

HP laptop 14 inch

Regelmatig wordt de vraag aan My Media Center gesteld welk beeldscherm qua formaat het kleinst is. In ons assortiment vindt u qua schermdiagonaal geen kleiner model dan de HP laptop 14 inch. Zakenlui kloppen regelmatig bij ons aan voor een HP laptop van 14 inch, aangezien deze erg comfortabel is. De kracht van dit apparaat zit ‘m juist in de kleinschaligheid. U pakt de HP laptop 14 inch zo op en doorwerken in de trein wordt vergemakkelijkt doordat u ‘m zo uit de tas vist.

De HP laptop 14 inch is een model waar veel vraag naar is bij My Media Center. Houd ons actuele aanbod daarom goed in de gaten om te achterhalen welke laptops wij momenteel op voorraad hebben. Ons assortiment wil namelijk nog weleens wisselen.

HP laptop Pavilion

Een erg bekende variant van dit type computer, is de HP laptop Pavilion. De eerste variant van deze laptop werd gelanceerd in 1995 en is vandaag niet meer weg te denken uit het assortiment van Hewlett-Packard. De HP laptop Pavilion krijgt vaak lovende kritieken van onze klanten. Het uiterlijk van de computer is voor veel mensen een goed argument om de computer in huis te halen. Doorgaans is de HP laptop Pavilion uitgerust met een bekleding van chroom, terwijl de omranding van het scherm zwart kleurt.

14 inch scherm

Het 14 inch scherm wordt uiteraard niet alleen besteld vanwege zijn uiterlijk. Ook de specificaties tellen mee bij de afweging om de HP laptop 14 inch in huis te halen. Neem bijvoorbeeld de processor, die er iedere keer weer voor zorgt dat u optimaal kunt werken. Dit onderdeel zorgt ervoor dat u bij het opstarten niet iedere keer hoeft te wachten alvorens u aan het werk kunt.

Daarnaast is een 14 inch scherm licht in gewicht, gaat de batterij lang mee en kunt u gezichtsherkenning instellen met Windows Hello.

My Media Center

Zoals gezegd is de HP laptop 14 inch ons kleinste model. Mocht u een wat grotere variant prefereren, dan kunt u ook de pagina’s over de HP laptop 17 inch of HP laptop 15 inch bekijken. Er is voor elk wat wils bij My Media Center!