CalDigit CalDigit USB-C SOHO Dock
CalDigit USB-C SOHO Dock 87,-

CalDigit USB-C SOHO Dock

€87,- €87,00
Op voorraad
EAN: 4712010090211
SKU: USBCSOHODock-EU-AMZ
 • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Morgen geleverd!
Informatie
 • Small Office Home Office Dock
 • De SOHO Dock is een complete plug & play-oplossing
 • 2x snellere Gen 1, 4K 60Hz resolutie
 • Dual Displays-connectiviteit
 • Snellere USB-snelheden

Let op: Alle docks van CalDigit zijn volledig compatibel met de nieuwe M1-gebaseerde Macs, inclusief de mogelijkheid om een laptop op te laden en meer. De enige beperking is echter dat de nieuwe M1-gebaseerde Macs geen dubbele "Extended" beeldschermen kunnen ondersteunen via hun Thunderbolt 3-poorten. Dit betekent dat gebruikers bij gebruik van een dock hun bureaublad niet over twee beeldschermen kunnen uitbreiden en afhankelijk van het dock beperkt zijn tot twee "Mirrored" beeldschermen of 1 extern beeldscherm.

Gebaseerd op het concept dat steeds meer mensen op afstand werken, helpt de SOHO, of Small Office Home Office Dock, al onze apparaten bij elkaar te brengen, waar we ook zijn. Dit krachtige dock met bus- of wisselstroom -niveau Gen.2 USB-C-prestaties. In tegenstelling tot typische USB-C-docks of hubs, biedt het CalDigit USB-C SOHO Dock volledige 10Gb/s USB-C-prestaties. Door deze extra doorvoersnelheid biedt dit dock functies die niet voorkomen in traditionele 5Gb/s USB-C-hubs. Voordelen van een Gen.2-apparaat:

 • Dubbele prestaties - van 5 Gb/s tot 10 Gb/s
 • Volledige 4K 60Hz monitorondersteuning
 • Ondersteuning voor twee monitoren
 • Sluit snelle SSD-opslag aan
 • Ondersteuning tot 100 W stroomtoevoer naar SOHO Dock.
 • Ondersteuning voor opladen van laptops tot 90 W

Verdubbel de prestaties van Gen.1

De voordelen van een 10Gb/s USB-C-apparaat ten opzichte van een 5Gb/s-apparaat onderscheiden het van het enorme aantal hubs op de markt. Of je nu volledig wilt profiteren van een 4K 60Hz-monitor of een ultrasnelle SSD wilt aansluiten, het USB-C SOHO Dock heeft alle functies die je nodig hebt in een klein apparaat met busvoeding.

Het USB-C SOHO Dock kan via de bus worden gevoed, waardoor het een ideale oplossing is voor gebruikers die hun connectiviteit onderweg willen uitbreiden. Dit is ideaal voor fotografen of iedereen die in het veld toegang moet hebben tot SD-kaarten en USB-apparaten.

Bovendien maken de dubbele videoconnectoren en de oplaadmogelijkheid van de USB-C SOHO Dock het een ideale desktop docking-oplossing voor creatieve professionals die de connectiviteit van hun laptop willen uitbreiden in een elegante oplossing.Ingebouwde connectiviteit voor twee monitoren

Om echt te kunnen profiteren van de connectiviteit met twee monitoren, is een 10Gb/s USB-C-apparaat een must. Terwijl traditionele USB-C-hubs het doen met de helft van de prestaties, kan het USB-C SOHO Dock ten volle profiteren van zijn 10Gb/s-prestaties om dubbele videoverbindingen te bieden. Tot nu toe was de connectiviteit voor twee monitoren vervangen door USB-C-docks op volledige grootte. Dit is nu beschikbaar in een compact en draagbaar apparaat.

Pass-through laptop opladen en plug and play

Het mooie van USB-C is dat het tot 100 W vermogensafgifte in het ontwerp verwerkt. Dit betekent dat wanneer u de USB-C-oplader van uw laptop aansluit op het SOHO Dock, deze het SOHO Dock en de aangesloten USB-apparaten van stroom voorziet, naast het opladen van uw laptop.

Het werkelijke vermogen dat aan uw laptop wordt geleverd, is afhankelijk van het wattage van uw USB-C-oplader en het aantal USB-apparaten dat op het SOHO Dock is aangesloten. Deze pass-through-oplaadfunctionaliteit is niet alleen beperkt tot laptops, aangezien het SOHO Dock ook de iPad Pro, Windows-tablets en USB-C-smartphones kan opladen.

In tegenstelling tot veel USB-C-apparaten op de markt waarvoor stuurprogramma's nodig zijn om twee beeldschermen aan te sluiten, werkt het SOHO Dock direct uit de doos op macOS en Windows, zonder de stress van het installeren van stuurprogramma's. De SOHO is een complete plug-and-play-oplossing.

Volledige snelheid 10Gb/s datapoorten

Iedereen die een traditionele Gen.1 USB-C-hub heeft gebruikt, weet dat de USB-poorten beperkte prestatiemogelijkheden bieden. De naar voren gerichte USB-C- en USB-A-datapoorten van het USB-C SOHO Dock bieden volledige 10 Gb/s-prestaties, het dubbele van die van traditionele hubs. Dit betekent dat voor alle gebruikers die krachtige SSD-opslagapparaten willen aansluiten, het USB-C SOHO Dock veel hogere snelheden biedt

De dubbele SD 4.0- en microSD 4.0-kaartlezers ondersteunen beide UHS-II-snelheden die uw bestandsoverdrachtsnelheden aanzienlijk zullen verbeteren.

Compatibiliteit

Of u nu een USB-C- of Thunderbolt 3-laptop gebruikt, het USB-C SOHO Dock werkt op beide.

 • MacBook met USB-C
 • Thunderbolt 3 Macs: MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini en Mac Pro
 • Thunderbolt/USB4 Macs: Apple M1-gebaseerde MacBook Pro 13, MacBook Air, Mac mini
 • Windows-pc met USB-C (Gen.1 5 Gb/s)*
 • Windows-pc met USB-C (Gen.2 10 Gb/s)
 • Windows-pc met Thunderbolt 3 of Thunderbolt 4

* Windows-gebruikers met Gen.1 USB-C-poort hebben verminderde functionaliteit.