CalDigit CalDigit Thunderbolt 3 minidockingstation
CalDigit Thunderbolt 3 minidockingstation 129,- €169,00

CalDigit Thunderbolt 3 minidockingstation

€169,00 €129,- €129,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
EAN: 850007649012
SKU: TB3-MiniDock-HM
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Morgen geleverd!
Informatie
  • Thunderbolt 3 draagbaar dock
  • Ondersteunt tot dubbele 4K bij 60 Hz HDMI-scherm
  • Aansluitingen Ethernet, HDMI, Thunderbolt 3 (USB-C), USB-A
  • Voeding via de Thunderbolt kabel geen aparte adapter nodig

Let Op: Alle docks van CalDigit zijn volledig compatibel met de nieuwe M1-gebaseerde Macs, inclusief de mogelijkheid om een laptop op te laden en meer. De enige beperking is echter dat de nieuwe M1-gebaseerde Macs geen dubbele "Extended" beeldschermen kunnen ondersteunen via hun Thunderbolt 3-poorten. Dit betekent dat gebruikers bij gebruik van een dock hun bureaublad niet over twee beeldschermen kunnen uitbreiden en afhankelijk van het dock beperkt zijn tot twee "Mirrored" beeldschermen of 1 extern beeldscherm.

De Thunderbolt 3 mini-docks bieden de gemakkelijkste en meest betaalbare manier om de poorten van je laptop terug te halen. Thunderbolt 3-gebruikers kunnen zo eenvoudig mogelijk opnieuw verbinding maken met hun oudere apparaten.

Dubbele 4K-schermen

De mini-docks bieden de gemakkelijkste manier om dubbele 4K 60Hz-monitoren aan te sluiten op je Thunderbolt 3-laptop in gespiegelde of uitgebreide modi.

1 kabel

Een enkele kabel met kabel van de mini Dock naar uw Thunderbolt 3-laptop is voldoende om twee beeldschermen te verlichten, verbinding te maken met internet en USB-apparaten toe te voegen.

Minder adapters

Heb je een nieuwe Mac of pc Thunderbolt 3-laptop? Sluit je talloze Type-C-adapters aan? Maak je leven gemakkelijker met de Thunderbolt 3 mini-docks, thuis of onderweg.

De perfecte reisgenoot

Neem de mini Dock onderweg mee om al je apparaten gemakkelijk aan te sluiten.

Mac en pc

Of je nu de nieuwste MacBook Pro of Windows Thunderbolt 3 pc gebruikt, de CalDigit mini-docks zijn volledig compatibel met beide.

Thunderbolt 3

Deze docks zijn volledig gecertificeerde Thunderbolt 3-apparaten, in tegenstelling tot goedkope USB-C-adapters die slechts 5 Gb/s prestaties bieden, bieden de CalDigit mini-docks 40 Gb/s om te profiteren van uw Thunderbolt 3-laptop.

Aluminium

In tegenstelling tot goedkope USB-C-adapters, zijn de mini-docks van CalDigit gemaakt van aluminium, om de ontberingen van reizen te doorstaan.

Zeg vaarwel tegen goedkope USB-C-adapters

Als het gaat om USB-C mini docking-oplossingen, kunnen ze veel poorten in hun ontwerp verpakken, maar ze houden zich niet aan het 15 W vermogen dat is toegewezen aan de Thunderbolt 3-poort. De CalDigit mini-docks hebben precies het juiste aantal poorten om minder dan 15 W busvermogen te leveren dat wordt geleverd aan de poorten van uw laptop. Goedkope USB-C-adapters voldoen niet aan de Thunderbolt 3-specificatie en kunnen schadelijk zijn voor uw laptop en stroomproblemen veroorzaken, omdat ze slechts 7,5 W van de computer konden krijgen. De mini-docks van CalDigit daarentegen hebben dit probleem niet.