• Gratis verzending v.a. €100,- voor NL
  • Persoonlijk contact
  • Goede kennis van producten

QNAP lanceert TS-x51 serie

QNAP lanceert TS-x51 serie

Nieuwe snelle NAS systemen van QNAP met Dualcore Celeron processor. Voorzien van 1GB of 4GB intern geheugen. Met HDMI aansluiting en de XBMC 12 software.

De NAS systemen komen uit de nieuwe TS-X51 serie en zijn leverbaar in acht, zes, vier of twee drivebays. De interne processor is een Intel Core dual core processor en is een stuk sneller dan de Atom D2700 CPU welke in de oudere systemen is gebruikt.

QNAP levert de NAS in twee verschillende varianten waaronder een goedkopere versie met 1GB RAM en een duurdere editie welke de beschikking heeft over 4GB RAM. De systemen in de TS-X51-serie kunnen maximaal 8GB werkgeheugen hebben. Er zijn twee usb 2.0- en twee usb 3.0-aansluitingen aanwezig.
 

QNAP laat weten dat de nieuwe systemen de eerste op de markt zijn welke geschikt zijn voor virtualisatiemogelijkheden. Zo kan een gebruiker op de NAS eigen servers draaien. Ook is het mogelijk om data op afstand op te slaan. Ook heeft QNAP de NAS uitgerust met een HDMI en XBMC 12 installatie. De prijzen van de nieuwe NAS serie zijn vooralsnog onduidelijk.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.