• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Goede kennis van producten
Western Digital Purple 3TB (WD30PURZ)
Purple 3TB (WD30PURZ) 99,-

Purple 3TB (WD30PURZ)

€99,- €99,00
Op voorraad
EAN: 718037856735
SKU: WD30PURZ
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Morgen geleverd!
Informatie

Western Digital Purple 3TB (WD30PURZ)

  • 3TB - 3,5 inch interne harde schijf
  • SATA 6 Gb/s
  • 5400 RPM Class
  • 64MB

WD Purple harde schijven zijn gefabriceerd voor dag en nacht functionerende bewakingssystemen met hoge resolutie. Met een ondersteunde werkbelasting tot 180 TB per jaar en ondersteuning voor maximaal 64 camera's, zijn WD Purple harde schijven geoptimaliseerd voor bewakingssystemen. WD Purple-opslag voor beveiliging wordt tevens geleverd met de exclusieve AllFrame 4K-technologie van WD, zodat u vol vertrouwen een bewakingssysteem kunt samenstellen dat is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Doordat WD Purple harde schijven gebruikmaken van AllFrame 4K-technologie, verbetert de ATA-streaming en nemen het aantal fouten, pixellering en video-onderbrekingen af die kunnen optreden in een videorecordersysteem.

De juiste harde schijf voor de klus - WD Purple harde schijven zijn speciaal ontworpen voor de extreem hoge eisen van dag en nacht actieve beveiligingssystemen met hoge temperaturen.

Prestaties waarop u kunt vertrouwen - WD Purple, van een wereldwijde leider in de opslagindustrie, is ontworpen voor kwaliteitsweergave van videobeelden als u deze het meest nodig hebt.

Breid weergave uit tot 64 - WD Purple harde schijven zijn geoptimaliseerd om tot 64 HD-camera's te ondersteunen, waardoor u de flexibiliteit hebt om een upgrade van uw beveiligingssysteem uit te voeren of dit uit te breiden.

Gebouwd voor gebruik dag en nacht - WD Purple harde schijven voor beveiliging zijn ontwikkeld voor hoge temperature en continu gebruik én garanderen tevens betrouwbaarheid en het afspelen van kwaliteitsvideobeelden wanneer u die het hardst nodig hebt.

Naadloze integratie - Gezien het brede scala aan toonaangevende behuizingen en chipsets dat wordt ondersteund, zult u beslist de configuratie en compatibiliteit vinden die geschikt is voor uw DVR en NVR.

Minder is meer - Een laag energieverbruik is absolute noodzaak in een beveiligingsomgeving met hoge temperaturen die altijd actief is. IntelliSeek-technologie vermindert schadelijk geluid en trillingen in de omgeving.


Specificaties
Opslagcapaciteit: 3 TB
Rotatiesnelheid: 5400 Toeren
Cache: 64 MB
Aansluiting: SATA III (6 Gb/s)
Garantie: 3 Jaar
Western Digital Purple 3TB (WD30PURZ)