QNAP QNAP TS-328
QNAP TS-328 266,-

QNAP TS-328

€266,- €266,00
Nu 2 artikelen nog op voorraad
EAN: 4713213512968
SKU: TS-328
  • Op werkdagen voor 18 uur besteld? Morgen geleverd!
Informatie

Van alle QNAP-gebruikers kiest 30% ervoor om een RAID 5-set voor hun NAS samen te stellen voor betere gegevensbescherming, betere systeemprestaties en meer beschikbare opslagruimte. De TS-328 is het eerste NAS-systeem van QNAP met 3 sleuven, waardoor u een RAID 5-set voor uw NAS kunt maken met een minimaal aantal schijven. De TS-328 beschikt over een Realtek RTD1296 quad-coreprocessor en heeft een minimalistisch design dat moeiteloos in uw woning of bedrijfsruimte past. Dankzij tal van multimediatoepassingen, transcoderingsmogelijkheden en de optie om reservekopieën te maken en bestanden te synchroniseren op meerdere apparaten biedt de TS-328 een uiterst kosteneffectieve oplossing voor opslag, reservekopieën en het beheren en delen van bestanden.

Centraal beheer van multimediabestanden
U hebt mogelijk heel veel foto's of video's op verschillende apparaten. Dat bemoeilijkt het beheer en het maken van reservekopieën. Met de TS-328 kunt u in een centrale omgeving reservekopieën van al uw bestanden maken en uw bestanden eenvoudig beheren of delen met anderen. In de nieuwe versie van File Station (QTS 4.3.4) kunt u de foto's en video's op uw mobiele apparaat rechtstreeks openen door het apparaat via USB op uw TS-328 aan te sluiten. U kunt zelfs de mobiele Qphoto-app gebruiken om foto's te maken of video's op te nemen, waarna ze rechtstreeks worden geüpload naar de TS-328. Zo geniet u van meer bescherming én bespaart u opslagruimte op het mobiele apparaat.

Realtek-quad-coreprocessor
De TS-328 heeft een Realtek RTD1296 quad-coreprocessor van 1,4 GHz met een DDR4-geheugen van 2 GB. Er zijn twee 1 GbE-poorten en SATA-stations (6 Gb/sec.) met een maximale lees-/schrijfsnelheid van 225 MB/sec. De TS-328 heeft ook twee USB 3.0-poorten en een USB 2.0-poort, zodat u eenvoudig grote mediabestanden tussen apparaten kunt uitwisselen via een USB-verbinding.

Bescherm gegevens met snapshots
Snapshots helpen om uw gegevens te beschermen doordat ze de systeemstatus en metagegevens van uw NAS volledig registreren. U kunt snapshots gebruiken om het systeem snel in de normale staat te herstellen als er een fout optreedt. Snapshots in QNAP zijn gebaseerd op blokken en registreren alleen de gegevens die zijn gewijzigd. Dit bespaart niet alleen opslagruimte, maar vermindert ook de tijd die nodig is om reservekopieën van gegevens te maken en herstellen.

Videotranscodering in realtime
De TS-328 ondersteunt H.264-/H.265-hardwaredecodering van 4K-video's en realtime transcodering, zodat u video's kunt omzetten in universele bestandsindelingen die moeiteloos op meerdere apparaten kunnen worden afgespeeld. Zo kunt u eenvoudig films of reisvideo's die op uw NAS zijn opgeslagen via gedeelde koppelingen delen met familie en vrienden, zodat zij de video's altijd en overal zonder haperen kunnen bekijken.

SSD-cacheversnelling
De TS-328 ondersteunt SSD-caching om de IOPS-prestaties van opslagvolumes een enorme impuls te geven, waardoor de operationele efficiëntie toeneemt. De technologie is ideaal voor het verbeteren van het algehele proces van toepassingen die IOPS nodig hebben en biedt het beste qua kosten en prestaties door SSD's te combineren met HDD's.

Automatiseer dagelijks terugkerende taken met IFTTT Agent
QNAP IFTTT Agent integreert de populaire webautomatiseringsdienst IFTTT ('If This Then That'), zodat u een bijna onbeperkt aantal geautomatiseerde processen kunt maken. Koppel eenvoudig uw IFTTT-account aan uw TS-328 en stel activeringsregels en acties in. Als u bijvoorbeeld de activeringsregel 'Elke nieuwe foto op de telefoon' en de actie 'De foto uploaden naar QNAP-NAS' instelt, worden alle foto's die met uw telefoon worden gemaakt automatisch geüpload naar TS-328.

Meerdere manieren om video's te bekijken
QNAP biedt een breed scala aan multimediatoepassingen zodat u eenvoudig van foto's, muziek of video's kunt genieten.

Vermenigvuldig uw productiviteit
Het QTS-besturingssysteem, dat werkt met apps, biedt oplossingen om het maken van reservekopieën, het beheren en zoeken van bestanden en nog veel meer taken te vereenvoudigen. U kunt met File Station bestanden op uw NAS bekijken en bestanden op USB-opslagapparaten openen. Met OCR Converter kunt u tekst uit afbeeldingen halen, Qfiling helpt u om bestanden geautomatiseerd te ordenen en Qsirch helpt u om snel bestanden te vinden.

Ondersteunt 360-gradenfoto's en -video's
QNAP-NAS ondersteunt nu de populaire opname-indeling van 360-gradenpanorama's! Door op de weergaveknop voor 360-gradenpanorama's te klikken, worden deze foto's en video's weergegeven als 360-gradenpanorama's. Ook Qfile, Qphoto en Qvideo, de mobiele apps van QNAP, ondersteunen de 360-gradenweergave..

Elegant uiterlijk
De TS-328 heeft een stijlvolle en elegante uitstraling met een industrieel designconcept voor betere koeling van de NAS. Doordat de 3,5 inch harde schijf zonder gereedschap kan worden geïnstalleerd, worden de configuratie en het onderhoud van het systeem vereenvoudigd. Bovendien kan de systeemstatus worden bekeken via de ledlampjes aan de voorkant.

Reservekopieën en toegang op meerdere punten
Hybrid Backup Sync biedt geïntegreerde mogelijkheden voor het maken en herstellen van reservekopieën van gegevens en voor synchronisatie en helpt u om eenvoudig gegevens op de TS-328 als reservekopie op te slaan of te synchroniseren met andere NAS-systemen van QNAP, USB-opslagsystemen (kopiëren met één klik) of cloudomgevingen. Met Qsync kunt u de bestanden op uw NAS ook altijd openen op pc's, laptops of mobiele apparaten die met uw TS-328 zijn verbonden.

Geheel nieuwe QVR Pro surveillance-oplossing
Met de nieuwe QVR Pro-bewakingsoplossing van QNAP kunt u een speciale en onafhankelijke opslagruimte voor bewakingsgegevens op de TS-328 instellen en profiteren met de voordelen die QTS biedt voor de beheersbaarheid van opslag. Dankzij QVR Pro worden camerabeheer, toewijzing van opslagruimte, liveweergave van camera's en afspeelmogelijkheden eenvoudiger. U kunt ook de mobiele app van QVR Pro Client gebruiken om te kijken wanneer u maar wilt of een USB-webcam als ONVIF-netwerkcamera gebruiken in combinatie met de QUSBCam2-app.

Draai container toepassingen
Container Station integreert de lichte virtualisatietechnologieën LXC en Docker®. U kunt via de ingebouwde Docker Hub® apps downloaden om eenvoudig containertoepassingen te importeren/exporteren en om de toegangscontrole te beheren. Zo profiteert u van eenvoudige installatie, overdraagbaarheid en hoge efficiëntie.

Multimedia

Gebruikershandleiding - manual pdf

Specificaties
Processor:
Hardware Encryption Engine:
Hardware Transcoding Engine:
Geheugen:
HDD:
M.2 Slot:
Hot Swappable Drives:
Expansion:
HDMI-poort:
Audio Output:
Netwerk:
LCD Panel:
Infrared Receiver:
SD-kaartlezer:
QNAP QNAP TS-328