• Gratis verzending v.a. €100,- voor NL
  • Persoonlijk contact
  • Goede kennis van producten
QNAP QNAP TVS-872N i3-8100T Ethernet LAN Toren Zwart NAS
QNAP TVS-872N i3-8100T Ethernet LAN Toren Zwart NAS 2725,-

QNAP TVS-872N i3-8100T Ethernet LAN Toren Zwart NAS

€2725,- €2.725,00
Nu 3 artikelen nog op voorraad
EAN: 4713213516058
SKU: TVS-872N-i3-8G
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
Informatie
QNAP TVS-872N. Ondersteunde types opslag-drives: HDD,SSD, Ondersteunde opslagstationinterfaces: SATA II, SATA III, Opslagschijf afmetingen ondersteund: 2.5,3.5". Frequentie van processor: 3,1 GHz, Processorfamilie: Intel® Core™ i3, Processormodel: i3-8100T. Intern geheugen: 8 GB, Intern geheugentype: DDR4, Ondersteund maximum RAM: 32 GB. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 100,1000,2500,5000 Mbit/s, Ondersteunde netwerkprotocollen: TCP/IP, IPv4, IPv6. On-board graphics adapter model: Intel® UHD Graphics 630

Aangedreven door een 8e generatie Intel® Core™ i3-processor beschikt de hoog presterende TVS-872N NAS over een grote 5GBASE-T bandbreedte, die tot vijfmaal de snelheid levert van standaard Gigabit Ethernet en die zorgt voor een soepeler 4K video-overdracht, weergave en bewerking. Met ondersteuning voor M.2 SSD om SSD-caching mogelijk te maken, gecombineerd met de HybridMount-gateway voor cloudopslag biedt de TVS-872N een hybride oplossing voor cloudopslag zodat u cloud-ruimten kunt gebruiken als lokale opslag en zodat u de cloud kunnen benaderen met een lagere latentie. De TVS-872N wordt aangedreven door hardware van een hoge kwaliteit die optimale prestaties biedt, evenals uitgebreide multimedia-opties, een uitbreidbare opslagcapaciteit en talloze andere NAS-functies voor meer creativiteit en betere resultaten.

5 maal sneller met 5GBASE-T connectiviteit
De TVS-872N gebruikt de krachtige 8e generatie Intel® Core™ i3 8100T quad-core 3,1 GHz processor met 8 GB dubbelkanaals DDR4-geheugen (uitbreidbaar tot 32 GB) voor het leveren van uitstekende prestaties. De TVS-872N beschikt over een 5GBASE-T poort met vier snelheden (5G/2.5G/1G/100M) voor verbindingen die tot vijf maal sneller zijn dan Gigabit Ethernet, ondersteunt SATA 6Gbps/s-schijven, en bevat AES-NI encryptie voor het leveren van hoge prestaties terwijl tegelijkertijd de veiligheid van uw gegevens behouden blijft. Met de USB Type-C-poort kunt u grote media bestanden naar verschillende apparaten overbrengen, wat voor een efficiënter workflow zorgt.

Volg de Wi-Fi 6 trends en waardeer op naar een 5GbE/2.5GbE NAS
Naarmate meer laptops en access points de Wi-Fi 6 (802.11ax) standaard ondersteunen, is de draadloze snelheid aanzienlijk toegenomen tot 5GbE/2.5GbE, wat voor veel hogere snelheden zorgt dan conventionele Gigabit-verbindingen. Laat uw NAS niet in de weg zitten van uw gebruikerservaring: voeg een TVS-872N aan uw netwerkomgeving toe om uw opslag- en toegang ervaring te verbeteren. U kunt tevens 5GbE-connectiviteit aan uw laptop toevoegen met een betaalbare QNAP USB 3.0 naar 5GbE=adapter (QNA-UC5G1T) en rechtstreeks verbinding maken met de TVS-872N om gebruik te maken van hogere netwerksnelheden.

Maak gebruik van prestatievoordelen door SSD-caching en Qtier Technology
Naast het gebruik van 2,5-inch SSDs voor caching kunt u de twee M.2 SSD sleuven gebruiken die in de TVS-872N zijn ingebouwd voor het installeren van PCIe (Gen 3 x2, 2 GB/s) NVMe SSDs met vormfactor 2280 (M.2 SSDs worden apart verkocht). U kunt tevens extra M.2 SSDs toevoegen met een QM2 kaart en gebruik maken van QNAP SSD-technologieën om de prestaties van de NAS te verbeteren.

Verbeter willekeurige gegevenstoegang met een SSD-cache
SSD-caches versnellen IOPS-prestaties en verminderen de latentie voor opslagvolumes. Ze zijn perfect voor IOPS-eisende toepassingen (inclusief databases en virtualisatie) en kunnen de algehele workflow aanzienlijk verbeteren.

Maximaliseer de waarde van SSDs met Qtier-technologie
Qtier™-technologie voorziet de TVS-872N van auto tiering dat helpt bij het optimaliseren van de opslagefficiëntie door automatisch gegevens te verplaatsen tussen M.2 SSDs, 2,5-inch SSDs en HDDs met een hoge capaciteit gebaseerd op de toegangsfrequentie van de gegevens. Qtier™ 2.0 beschikt over IO-awareness die SSD gekoppelde opslag versterkt me een cache-achtige gereserveerde ruimte om burst I/O in real time te verwerken, wat de voordelen van SSDs aanzienlijk versterkt.

Gemakkelijk Qtier’s SSD RAID-koppeling verwijderen
U kunt flexibel een SSD uit een SSD RAID-groep verwijderen om SSDs te vervangen of toe te voegen , of het SSD RAID-type of SSD-type (SATA, M.2, QM2) te wijzigen als dat nodig is om de auto-tiering opslagefficiëntie te verbeteren.

Installeer een QM2-kaart en schakel SSD-caching in om de prestaties te optimaliseren
De TVS-872N bevat twee PCIe Gen3-sleuven, zodat u M.2 SSDs kunt installeren via QM2 uitbreidingskaarten, in aanvulling op de M.2 SSDs (apart verkocht) geïnstalleerd in de ingebouwde M.2 SSD-sleuven. U kunt een RAID 5/6-array configureren om een hogere sequentiële snelheid of alleen-lezen cache snelheid te bereiken die gelijk is aan de prestaties van een RAID 10-array terwijl de hogere opslag-efficiëntie behouden blijft.

Gegevens aan de bron dedupliceren spaart tijd en opslagruimte uit voor multi-versie back-up
HBS consolideert back-up, herstel en synchronisatie in een enkele QTS-app zodat u eenvoudig uw data kunt overbrengen naar locale, externe en cloudopslag ruimtes als een uitgebreid data-opslag en noodherstelplan. Met QuDedup-technologie die deduplicatie van gegevens aan de bron uitvoert, wordt de efficiëntie van multi-versie back-up naar de doelopslag sterk verbeterd terwijl ook het gebruik van de opslag geoptimaliseerd wordt. In het geval van gegevensverlies kan HBS u tevens helpen om snel uw gegevens terug te zetten.

Toegang met een lage latentie tot gegevens in de cloud met gateways voor cloudopslag
De TVS-872N integreert de NAS perfect met mainstream clouddiensten. Door gateways voor cloudopslag te gebruiken en lokale caching op de NAS in te schakelen, kunt u de cloud naadloos gebruiken voor opslag, back-up en gegevensherstel met toegang met een lage detentie, wat een innovatieve hybride cloudervaring oplevert.

HybridMount
Cloud-gateway op basis van bestanden
Bereid uw opslagcapaciteit flexibel uit door verbinding te maken met opslag in de cloud. U kunt QTS-apps gebruiken om bestanden in de cloud te beheren en bewerken of om multimedia bestanden te bewaken. HybridMount is is ideaal voor online samenwerken met de fileserver en gegevensanalyses op bestandsniveau.

VJBOD Cloud
Cloud-gateway op basis van blokken
VJBOD Cloud ondersteunt het koppelen van object cloudopslag als op blokken gebaseerd volume of LUN op een NAS. Gegevensoverdracht op basis van blokken uploadt willekeurige gegevens en grote bestanden in blokken naar de cloud en alleen op blokken gebaseerde volume- of LUN-wijzigingen zoals aanvullingen, modificaties of verwijderingen worden overgebracht. Dat is ideaal voor toepassingen op ondernemingsniveau met de behoefte aan grote bestandsoverdrachten zoals databases, VM-volumes en video's.

De ultieme visuele ervaring met 4K HDMI-uitvoer en weergave op mobiele apparaten.
De TVS-872N heeft een HDMI 2.0-poort die 4K (3840 x 2160) 60 Hz uitvoer ondersteunt wat zorgt voor een hogere resolutie en kleurenrealisme voor meer media-entertainment. Door de TVS-872N te verbinden met een HDTV via de HDMI-uitgang, kunt u multimedia die zijn opgeslagen op de NAS rechtstreeks op een groter scherm bekijken. U kunt tevens veelzijdige multimedia apps downloaden en installeren van het Ubuntu® Software Center via QNAP Linux Station. Met QNAP's HD Station kunnen gebruikers ook rechtstreeks van multimedia genieten met HD Player of spelers van derden zoals Plex® Home Theater. Met geavanceerde Intel® UHD Graphics 630 biedt de TVS-872N 4K (H.264) video-transcodering van topkwaliteit, en u kunt gemakkelijk video's omzetten naar universele bestandsindelingen die soepel op meerdere apparaten kunnen worden weergegeven*.
*De hardware van de TVS-872N biedt mogelijkheden voor H.264 hardware-decodering, encodering en transcodering. Let op, de weergavekwaliteit kan variëren als gevolg van factoren zoals weergavesoftware, bestandsindelingen, systeemgebruik en beschikbare bandbreedte.

Bewaak uw omgeving met QVR Pro
Met QNAP's QVR Pro surveillance-oplossing kunt u een speciale, onafhankelijke opslagruimte regelen voor surveillance-data op de TVS-872N en gebruik maken van de voordelen van schaalbare opslag. QVR Pro vereenvoudigt camerabeheer, toewijzing van opslagruimte, live-weergave van de camera’s en afspelen aanzienlijk. U kunt tevens USB-webcams gebruiken als netwerkcamera's met de app QUSBCam2, om op elk gewenst moment op afstand de surveillance-feeds de bewaken met QVR Pro Client's bijbehorende mobiele app.

Eenvoudig fotobeheer met door QuMagie-geactiveerde geautomatiseerde AI fotocategorisering
QuMagie biedt u een geheel nieuwe ervaring bij fotobeheer. Door een AI-algoritme voor deep learning te integreren maakt QuMagie gezichtsherkenning, onderwerpidentificatie en geografisch taggen van de foto's op uw NAS mogelijk. Gelijksoortige foto's worden gecombineerd in de AI-albums (waaronder Mensen, Dingen en Plaatsen). Andere nuttige opties zijn een ingebouwde beweegbare tijdbalk, aanpasbare mapomslagen en een krachtig zoekhulpmiddel, wat u voorziet van de ultieme oplossing voor het beheren en delen van foto's.

Gegevens beschermen met snapshots
Snapshots helpen bij het beschermen van uw gegevens door de systeemstatus en metadata van de NAS volledig vast te leggen. Als een bestand per ongeluk is gewist of overschreven, kunt u snapshots van Opslag & Snapshots Beheer of File Station gebruiken om de vorige opgeslagen gegevens snel te herstellen. QNAP-snapshots zijn blokgebaseerd en registreren alleen de gewijzigde gegevens. Dit bespaart niet alleen opslagruimte maar het beperkt ook de tijd die nodig is om een back-up van gegevens te maken en deze te herstellen. De TVS-872N ondersteunt tot 256 snapshots per volume/LUN en tot 1.024 snapshots in totaal.

Geoptimaliseerde samenwerking met naadloze bestandsdeling en synchronisatie
De TVS-872N slaat centraal gegevens en bestanden op, en ondersteunt SMB/CIFS, AFP, en NFS protocollen voor het delen van bestanden over Windows®-, Mac®- en Linux®-/UNIX®-netwerken. In combinatie met Qsync, een hulpprogramma dat van een QNAP NAS een veilig datacentrum met een grote capaciteit voor bestandssynchronisatie maakt, wordt elk bestand dat wordt geüpload naar de TVS-872N beschikbaar gemaakt voor alle aangesloten apparaten, zoals computers, laptops en mobiele apparaten. U kunt gedeelde mappen en teammappen synchroniseren voor het delen van groepsbestanden, wat de flexibiliteit van teamprojecten en samenwerking aanzienlijk verbetert. Bestanden zijn centraal te beheren met File Station, waaronder bestanden van mobiele apparaten en optische schijfstations.

Alles-in-één server voor het hosten van virtuele machines en containers
Virtualization Station en Container Station introduceren gezamenlijk een hybride benadering van virtualisatie. Ongeacht uw behoeften aan virtualisatie kunt u op QNAP rekenen voor volledige ondersteuning van virtualisatie.

Voer meerdere virtuele machines onder Windows®, Linux®, UNIX® en Android™ uit en benader ze via een webbrowser of VNC (Virtual Network Computing). Bedrijven kunnen gevirtualiseerde servertoepassingen op een enkele NAS uitvoeren zonder dat extra fysieke servers nodig zijn.

Ervaar de lichtgewicht virtualisatietechnologie van LXC en Docker®, download apps uit de ingebouwde Docker Hub Registry®, importeer en exporteer containers, en maak microservices in overvloed.

Specificaties

Opslagmedia

Ondersteunde opslagstationinterfaces
SATA II, SATA III
Opslagschijf afmetingen ondersteund
2.5,3.5"
Aantal M.2 (M & B)-sleuven
2
RAID support
Soorten RAID
0,1,5,6,10,50,60,JBOD
Hot-swap drive bays
Ondersteunde bestandsystemen
FAT32,HFS+,NTFS,ext3,ext4
Opslagdrives geïnstalleerd
Geïnstalleerde opslag-drive
Nee
Ondersteunde types opslag-drives
HDD,SSD
Aantal storage drives ondersteund
8

Processor

Processormodel
i3-8100T
Frequentie van processor
3,1 GHz
Aantal processorkernen
4
Processorfamilie
Intel® Core™ i3
Processor operating modes
64-bit

Geheugen

Intern geheugentype
DDR4
Ondersteund maximum RAM
32 GB
Geheugenslots
2x SO-DIMM
Intern geheugen
8 GB
Flash memory
5000 MB

Netwerk

Ethernet LAN
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
100,1000,2500,5000 Mbit/s
Wi-Fi
DHCP client
DHCP server
Jumbo Frames ondersteuning
iSCSI support
Wake-on-LAN
Ondersteunde netwerkprotocollen
TCP/IP, IPv4, IPv6
Verbindingsaggregatie
Dynamic DNS (DDNS)
WLAN-adapter ondersteund

Poorten & interfaces

Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A
1
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type A
2
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type C
2
Aantal HDMI-poorten
1
HDMI versie
2.0
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten
3
USB-poort
3,5 mm-uitgang
PCI Express x4 (Gen 3.x) slots
1
Microfoon, line-in ingang

Grafisch

On-board graphics adapter model
Intel® UHD Graphics 630

Design

Type behuizing
Toren
Type koeling
Actief
Kleur van het product
Zwart
Aantal ventilatoren
4 ventilator(en)
Ventilator diameter
12 cm
Ventilator 2 diameter
6 cm
LED-indicatoren
HDD,LAN,Status,USB
Ingebouwd display
Beeldscherm type
LCD
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot
Kabelslot sleuf type
Kensington
Ingebouwde luidsprekers
Aantal ingebouwde luidsprekers
1

Prestatie

Soort
NAS
Apparaatklasse
Kleine & middelgrote bedrijven
Backup-functie
Back-up-eigenschappen
Cloud,iSCSI LUN
Waarschuwingssignaal
Ondersteund meerdere talen
Geluidsniveau
24,2 dB
Snap shot
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
256-bit AES,HTTPS,SSH,SSL/TLS
Access Control List (ACL)
Web-gebaseerd management
Reset button
Aan/uitschakelaar
Ingebouwde iTunes-server
Ingebouwde ftp-server
Ondersteunde browser
Apple Safari 7+, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox
Systeemlog
Hot-spare
Wachtwoordauthenticatie
S.M.A.R.T. support
USB-kopieerfunctie

Software

Inclusief besturingssysteem
QNAP Turbo System
Operating systeem versie
4,4,0
Ondersteunt Windows
Windows 10,Windows 7,Windows 8
Ondersteunt Linux
Ja
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac OS X 10.10 Yosemite,Mac OS X 10.11 El Capitan,Mac OS X 10.12 Sierra,Mac OS X 10.13 High Sierra,Mac OS X 10.14 Mojave,Mac OS X 10.7 Lion,Mac OS X 10.8 Mountain Lion,Mac OS X 10.9 Mavericks

Energie

Vermogenstoevoer locatie
Ingebouwd
Capaciteit voedingsunit (PSU)
250 W
Aantal voedingen
1
Typisch stroomverbruik
65,03 W
Slaapstand
41,47 W
AC invoer voltage
100 - 240 V
Fan voltage
12 V

Gewicht en omvang

Breedte
329,3 mm
Diepte
279,6 mm
Hoogte
188,2 mm
Gewicht
7,06 kg
Gewicht verpakking
9,19 kg

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
AC,LAN (RJ-45)
Snelle installatiehandleiding

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
5 - 95 procent