QNAP QNAP TS-873 Ethernet LAN Toren Zwart NAS
QNAP TS-873 Ethernet LAN Toren Zwart NAS 953,-

QNAP TS-873 Ethernet LAN Toren Zwart NAS

€953,- €953,00
Op voorraad
EAN: 4713213513163
SKU: TS-873-4G
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
  • Klantenservice van 09:00 to 17:00
Informatie
QNAP TS-873. Ondersteunde types opslag-drives: HDD,SSD, Ondersteunde opslagstationinterfaces: SATA, SATA II, SATA III, Opslagschijf afmetingen ondersteund: 2.5,3.5". Frequentie van processor: 2,1 GHz, Processorfamilie: AMD Embedded R-Series SoC, Processormodel: RX-421ND. Intern geheugen: 4 GB, Intern geheugentype: DDR4, Ondersteund maximum RAM: 64 GB. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s, Ondersteunde netwerkprotocollen: IFS/SMB, AFP (v3.3), NFS(v3), FTP, FTPS, SFTP, TFTP, HTTP(S), Telnet, SSH, iSCSI, SNMP, SMTP, SMSC. Type behuizing: Toren, Type koeling: Actief, Kleur van het product: Zwart

De TS-873 wordt aangedreven door een energiezuinige AMD CPU van de R-serie met hoge prestaties en biedt twee PCIe-sleuven voor betere functionaliteit. U kunt een QNAP QM2-uitbreidingskaart installeren om M.2 SSD-caching/10GbE-connectiviteit toe te voegen; een compatibele draadloze kaart om de TS-873 te gebruiken als draadloos toegangspunt, en een eenvoudige grafische kaart om uw systeemprestaties naar een hoger plan te tillen voor 4K-videoprestaties. Met de TS-873 kunt u op flexibele wijze een breed scala aan toepassingen uitvoeren met een aantrekkelijker budget.

Betere NAS-mogelijkheden met dubbele PCIe-sleuven.
De TS-873 beschikt over twee PCIe (Gen3 x4) sleuven zodat optionele single/dual-port 10GbE NIC’s geïnstalleerd kunnen worden om toepassingen te versnellen die een grotere bandbreedte vereisen zoals virtualisatie, media workflows, en taken voor back-up/herstel voor een voortdurend toenemende hoeveelheid gegevens; of een USB 3.1 Gen2 (10Gb/s) uitbreidingskaart voor de overdracht van grote mediabestanden van en naar USB-opslag. U kunt ook QM2-kaarten, draadloze netwerkkaarten of eenvoudige grafische kaarten installeren om NAS-functionaliteit uit te breiden.

AMD quad-core CPU van de R-serie
Uitgerust met een next-gen AMD R-Series RX-421ND quad-core 2,1 GHz CPU (Turbo Core tot 3,4 GHz) met tot 64 GB dual channel DDR4 RAM, maakt de TS-873 bliksemsnelle multi-tasking mogelijk met een laag energieverbruik voor maximaal 2379 MB/s doorvoer met een 10GbE-configuratie. Met een hardware-versnelde AES-NI encryptie-engine, biedt de TS-873 tevens ongeëvenaarde encryptie-prestaties in zijn klasse, (tot 2332 MB/s met AES 256-bit encryptie van het volledige NAS-volume) wat de prestaties en de beveiliging van het systeem verhoogt, terwijl de beveiliging van gevoelige zakelijke data opgeslagen op de NAS gewaarborgd blijft.

Topklasse hardware engineering
De sterke en veelzijdige hardware verhoogt de algehele prestaties van het systeem. In combinatie met de flexibele en uitbreidbare architectuur, kan de TS-873 tegemoet komen aan vele toepassingen.

SSD-caching en 10GbE-connectiviteit
De TS-873 ondersteunt de innovatieve QM2 PCIe-kaart die toevoegen van twee M.2 SSD’s mogelijk maakt. U kunt SSD-caching configureren, of een RAID 5 gelaagde opslag maken samen met de twee M.2 SSDs in de NAS*. Omdat deze M.2 SSDs geen 3,5 inch schijfhouder bezetten, kunt u met de QM2-kaart zowel uw opslagcapaciteit als de prestaties verbeteren. Er zijn ook QM2-kaarten die 10GbE 10GBASE-T connectiviteit bevatten om SSD-caching te combineren met snelle netwerkconnectiviteit op een enkele kaart.

SSD-cache met Qtier™-optimalisatie voor 24 uur per dag versnelling.
De TS-873 beschikt over SSD-caching, en ondersteunt tevens optioneel M.2 SATA 6 Gb/s SSD’s (apart aan te schaffen). Het gebruik van een SSD-cache verbetert de algemene prestaties van het systeem, en is perfect voor het verbeteren van de algehele werkstroom van toepassingen die veel random IOPS vereisen, zoals virtualisatie. De Qtier™ technologie van QNAP optimaliseert ook voortdurend opslagefficiëntie door bestanden en data te verdelen over M.2 SSD, 2,5-inch SSD en hoge capaciteit SATA-schrijven op basis van toegangsfrequentie. De nieuwe Qtier™ 2.0 beschikt over IO-awareness die aan SSD gekoppelde opslag versterkt me een cache-achtige gereserveerde ruimte om burst I/O in real time te verwerken, wat de voordelen van SSD aanzienlijk versterkt.

Optimale rekenkracht en afspelen van 4K video met een grafische kaart
Met de TS-873 kunt u een energiezuinige grafische kaart installeren (alleen gevoed door de PCIe-sleuf) voor het verbeteren van systeemprestaties. Met een geïnstalleerde grafische kaart kunt u met de TS-873 ook soepeler videobewerkingsprocessen uitvoeren en hij biedt tevens 4K UHD-transcoding voor het bieden van een uitzonderlijke multimedia-ervaring. U kunt ook de QNAP-afstandsbediening gebruiken (apart aan te schaffen) of de Qremote mobiele app om de NAS als een thuisbioscoop-pc te gebruiken.

Een NAS gebruiken als draadloos basisstation
Een compatibele PCI-e draadloze netwerkkaart installeren (bijvoorbeeld: QNAP QWA-AC2600) op de TS-873 en gebruik de WirelessAP Station-app om uw NAS als een praktisch draadloos basisstation te gebruiken. Uw mobiele apparaten en pc's kunnen direct aangesloten worden op uw NAS voor eenvoudige toegang tot haar diensten en internetverbinding.

Verbeter uw IT-omgeving met de snelle en betaalbare 10GbE-switch van QNAP.
QNAP 10GbE/NBASE-T™ onbeheerde switches stellen u in staat om direct uw netwerkomgeving voor een betaalbare prijs op te waarderen. Met een 10GbE-netwerk kunt u genieten van flitsende snelheden, bandbreedte-vereisende taken mogelijk maken zoals virtualisatie, en gelijktijdige toegang in real-time mogelijk maken tot grote op de NAS opgeslagen bestanden met meerdere werkstations (ideaal voor videobewerking en multimedia). QNAP levert tevens een 10GbE PCIe-netwerkuitbreidingskaart voor de TS-873 om gebruik te maken van LAN-omgevingen met hoge snelheden.

QTS - het intelligente, intuïtieve en creatieve NAS-besturingssysteem
Met meerdere gemodulariseerde toepassingen en functies verbetert QTS de beheersefficiëntie, persoonlijke productiviteit, multimedia en nog veel meer, waardoor uw NAS-ervaring gemakkelijker, efficiënter en flexibeler verloopt. Het ingebouwde App Center met honderden op verzoek te installeren apps zorgt voor bijna onbeperkte NAS-functionaliteit. Het nieuwe Qboost vormt een hulpmiddel voor NAS-optimalisatie dat toepassingen helpt versnellen, systeembronnen herstellen en toepassingen plannen. QTS doorbreekt de barrières van apparaten, platformen en geografie om u geoptimaliseerde cloud-ervaringen te bieden, en het bevat geavanceerde functies.

Vermenigvuldig uw productiviteit
Het door apps aangedreven QTS-besturingssysteem biedt oplossingen voor het vereenvoudigen van back-ups, beheer, zoeken enzovoorts voor bestanden. Met File Station kunt u uw bestanden niet alleen bekijken en beheren vanaf de NAS maar ook vanaf meerdere opslagapparaten; met de OCR Converter kunt u tekst uit afbeeldingen halen; Qfiling helpt bij het automatiseren van bestandsorganisatie, en Qsirch helpt bij het snel vinden van bestanden.

Geoptimaliseerde samenwerking met naadloze bestandsdeling en synchronisatie
De TS-873 slaat centraal gegevens, logboeken en verschillende bestanden op, en ondersteunt SMB/CIFS, AFP, en NFS protocollen voor het delen van bestanden over Windows®-, Mac®-, Linux®-/UNIX®-netwerken. In combinatie met Qsync - een hulpprogramma dat van een QNAP NAS een veilig datacentrum met een grote capaciteit voor bestandssynchronisatie maakt - wordt elk bestand dat wordt geüpload naar de TS-873 beschikbaar gemaakt voor alle aangesloten apparaten, zoals computers, laptops en mobiele apparaten. U kunt gedeelde mappen en teammappen synchroniseren voor het delen van groepsbestanden, wat de flexibiliteit van teamprojecten en samenwerking aanzienlijk verbetert. Centraal beheer van bestanden is mogelijk met File Station, waaronder bestanden van mobiele apparaten en optische schijfstations. Met File Station kunt u tevens een externe NAS koppelen en met gemak bestanden overbrengen tussen uw NAS en openbare cloud-diensten.

NAS als Multi-OS Platform
Virtualization Station en Container Station bieden uitgebreide oplossingen voor het scheppen van gevirtualiseerde omgevingen om de zakelijke IT-infrastructuur, workflows en productiviteit te verbeteren.

Uitgebreide back-up oplossingen voor een volledig rampenplan.
QNAP biedt een flexibele oplossingen voor back-up en herstel bij rampen om organisaties te helpen bij routine back-uptaken die kostenefficiënter en productiever zijn.

De nieuwe QVR Pro surveillance-oplossing
Met QNAP's nieuwe QVR Pro surveillance-oplossing kunt u een speciale, onafhankelijke opslagruimte regelen voor surveillance-data op de TS-873 en gebruik maken van de voordelen van schaalbaarheid en beheersbaarheid van opslag met QTS. Met QVR Pro worden camerabeheer, toewijzen van opslagruimte, camera live weergave en afspelen veel eenvoudiger. U kunt de QVR Pro Client’s mobiele app ook gebruiken om uw camera's overal te bekijken, of om een USB-webcam te gebruiken als een ONVIF-netwerkcamera met de QUSBCam2-app.

Uitgebreide surveillance oplossing voor 24/7 beveiliging
De TS-873 biedt een intelligent systeem voor videobeheer dat u helpt bij real-time bewaking, video- en audio-opnames en weergave met een grote reeks aanpasbare instellingen om uw werkomgeving te beschermen. U kunt de Vmobile-app gebruiken om de bewaakte kanalen altijd en overal te beheren met uw mobiele apparaten, of de Vcam mobiele app installeren om van uw mobiele apparaat een netwerkcamera te maken die rechtstreeks opneemt naar uw NAS.

Specificaties

Opslagmedia

Ondersteunde opslagstationinterfaces
SATA, SATA II, SATA III
Opslagschijf afmetingen ondersteund
2.5,3.5"
RAID support
Soorten RAID
0,1,5,6,10,JBOD
Hot-swap drive bays
Ondersteunde bestandsystemen
FAT32,HFS+,NTFS,exFAT,ext3,ext4
Opslagdrives geïnstalleerd
Geïnstalleerde opslag-drive
Nee
Ondersteunde types opslag-drives
HDD,SSD
Aantal storage drives ondersteund
8

Processor

Processormodel
RX-421ND
Frequentie van processor
2,1 GHz
Aantal processorkernen
4
Processorfamilie
AMD Embedded R-Series SoC
Maximale turbofrequentie van processor
3,4 GHz
Processor operating modes
64-bit

Geheugen

Intern geheugentype
DDR4
Ondersteund maximum RAM
64 GB
Geheugenslots
4 x SO-DIMM DDR4
Intern geheugen
4 GB
Flash memory
512 MB

Netwerk

Ethernet LAN
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
10,100,1000 Mbit/s
Wi-Fi
DHCP client
DHCP server
Jumbo Frames ondersteuning
iSCSI support
Wake-on-LAN
Ondersteunde netwerkprotocollen
IFS/SMB, AFP (v3.3), NFS(v3), FTP, FTPS, SFTP, TFTP, HTTP(S), Telnet, SSH, iSCSI, SNMP, SMTP, SMSC
Dynamic DNS (DDNS)

Poorten & interfaces

Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A
4
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten
4
USB-poort
PCI Express x4 (Gen 3.x) slots
2
Microfoon, line-in ingang
Audio in/uit

Design

Type behuizing
Toren
Type koeling
Actief
Kleur van het product
Zwart
Aantal ventilatoren
3 ventilator(en)
Ventilator diameter
12 cm
Ventilator 2 diameter
6 cm
LED-indicatoren
Ja
Ingebouwd display
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot
Kabelslot sleuf type
Kensington

Prestatie

Soort
NAS
Apparaatklasse
Home & Home Office
Backup-functie
Back-up-eigenschappen
Cloud, USB-stick, iSCSI LUN
Ondersteund meerdere talen
Geluidsniveau
23,4 dB
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
256-bit AES,FIPS 140-2,HTTPS,SNMP,SSH,SSL/TLS
Access Control List (ACL)
Web-gebaseerd management
Reset button
Aan/uitschakelaar
Ingebouwde iTunes-server
Ingebouwde ftp-server
Ondersteunde browser
Internet Explorer 10, Firefox 8, Safari 4, Google Chrome
Systeemlog
Hot-spare
Wachtwoordauthenticatie
S.M.A.R.T. support
Gedeelde map
CIFS/SMB
Toegangsrechtenbeheer voor gedeelde mappen
Universal Plug and Play ( UPnP )

Software

Inclusief besturingssysteem
QNAP Turbo System
Operating systeem versie
4,3,4
Ondersteunt Windows
Windows 10,Windows 7,Windows 8
Ondersteunt Linux
Ja
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Ja
Ondersteunde server operating systems
Windows Server 2003,Windows Server 2008 R2,Windows Server 2012,Windows Server 2012 R2,Windows Server 2016

Energie

Vermogenstoevoer locatie
Ingebouwd
Capaciteit voedingsunit (PSU)
250 W
Aantal voedingen
1
Typisch stroomverbruik
70,26 W
Elektriciteitsverbruik (HDD-stand-by)
36,43 W
AC invoer voltage
100 - 240 V
AC invoer frequentie
50 - 60 Hz

Gewicht en omvang

Breedte
329,3 mm
Diepte
279,6 mm
Hoogte
188,2 mm
Gewicht
6,59 kg

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
AC,LAN (RJ-45)
Snelle installatiehandleiding
Aantal schroeven
26

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
5 - 95 procent

Certificaten

DLNA-gecertificeerd

Overige specificaties

Energiebeheer

Multimedia

Folder - leaflet