GIGASET Gigaset E630 DECT-telefoon Zwart Nummerherkenning
Gigaset E630 DECT-telefoon Zwart Nummerherkenning 113,-

Gigaset E630 DECT-telefoon Zwart Nummerherkenning

€113,- €113,00
Op voorraad
EAN: 4250366833163
SKU: S30852-H2503-M101
  • Op werkdagen voor 22 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
Informatie
Gigaset E630. Soort: DECT-telefoon, Maximum indoorbereik: 50 m, Maximum outdoorbereik: 300 m. Capaciteit telefoonboek: 200 entries. Nummerherkenning. Beeldschermdiagonaal: 4,57 cm (1.8"). SMS. Kleur van het product: Zwart. Aantal handsets inclusief: 1

Ontworpen om moeilijke alledaagse situaties het hoofd te bieden
Als u een fysiek beroep of kleine kinderen hebt, weet u hoe u moet omgaan met een risicovolle omgeving. Zo ook de E630 draadloze telefoon van Gigaset. Als u in een omgeven bent met gereedschap en apparatuur, of kinderen, dan loopt u een verhoogd risico op ongelukjes. Daarom is deze robuuste draadloze telefoon bestand tegen waterspetters, stof en schokken.

Comfortabele en gemakkelijke bediening
Een binnenkomende oproep wordt gemeld met een trilling en een lichtsignaal. Zo mist u nooit een oproep, zelfs niet bij veel omgevingsgeluid. Met deze comfortabele handset belt u met plezier, en met de handige regelaar aan de zijkant past u snel en eenvoudig het volume aan. Deze vaste telefoon heeft een geweldig geluid. Mocht u toch nog een oproep missen, dan kunt u dit direct zien via de handige meldingsknop.

Verbeterd met praktische instellingen
Stel met kinderlijke eenvoud het meest geschikte profiel in aan de hand van uw omgeving. U kunt zelfs handsfree een oproep aannemen. Handig als u vieze handen hebt. De telefoon is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de duidelijke menu's, het verlichte toetsenbord en het TFT-kleurendisplay. Zo zoekt u gemakkelijk in het telefoonboek, waarin u maar liefst 150 contacten kunt opslaan.

Non-stop telefoneren
Telefoneren terwijl u doorwerkt - zelfs als u beide handen vol hebt. De telefoon beschikt over een geavanceerde handsfree-optie, zodat u elk klusje, waar en wanneer dan ook, voor elkaar krijgt. De Gigaset E630 heeft een spreektijd van maar liefst 14 uur: ideaal voor veel en lange gesprekken. Bovendien blijft de telefoon tot wel 300 uur stand-by, zodat u hem bij al uw bezigheden bij de hand hebt.

Eco DECT: geen straling
De Gigaset E630 heeft een energiezuinige stroomvoorziening en is dus beter voor het milieu... en voor uw portemonnee. Afhankelijk van de afstand tussen de handset en het oplaadstation verlaagt de E630, net als alle andere draadloze telefoons van Gigaset, de zendkracht aanzienlijk. Ook kunt u de zendkracht van het basisstation van de Gigaset E630 met 80% verlagen door de ECO-modus te activeren. Bovendien wordt in de stralingsvrije ECO-modus Plus het zendvermogen volledig uitgeschakeld als uw telefoon stand-by is.

Overal gemakkelijk bereikbaar
Als u graag op meerdere plekken in huis een telefoon wilt, breidt u de E630 analoge telefoon van Gigaset eenvoudig uit met extra handsets. Met de Gigaset E630H kunt u het ontvangstbereik rondom uw huis vergroten en op elke gewenste plek gemakkelijk en met optimale geluidskwaliteit telefoneren. U kunt de Gigaset E630 met maar liefst zes handsets gebruiken.

Altijd up to date
Op sommige momenten kunt u de telefoon niet beantwoorden. Geen nood: de Gigaset E630A is voorzien van een geïntegreerd antwoordapparaat met 60 minuten opnametijd. U ziet op de handset of u nieuwe berichten hebt en u kunt meldingen als sms-bericht doorsturen naar een extern nummer. U kunt gesprekken zelfs opnemen.

Specificaties

Prestatie

Soort
DECT-telefoon
Antwoordapparaat
Maximum indoorbereik
50 m
Maximum outdoorbereik
300 m
Aantal melodieën
27

Design

Montagewijze
Bureau/muur
Kleur van het product
Zwart
Backlight toetsen

Telefoonfuncties

Capaciteit telefoonboek
200 entries
SMS
Trilalarm

Oproep-management

Nummerherkenning
Bel-lijn identificatie presentatie (CLIP)

Beheerfuncties

Navigatietoets
Wekker
Klok met kalender
Agenda

Beeldscherm

Beeldschermdiagonaal
4,57 cm (1.8")
Resolutie
128 x 160 Pixels
Backlight display
Ingebouwd display
Touchscreen

Poorten & interfaces

Draadloze verbindingen

Energie

Gesprekstijd
14 uur
Standby tijd
300 uur

Gewicht en omvang

Afmetingen basisstation
117 x 115 x 47 mm
Afmetingen handset (BxDxH)
154 x 52 x 30 mm

Inhoud van de verpakking

Aantal handsets inclusief
1
Inclusief basisstation
Snelstartgids
Inclusief headset

Overige specificaties

Ingebouwde camera
Bluetooth