GIGASET Gigaset DA210 Analoge telefoon Zwart
Gigaset DA210 Analoge telefoon Zwart 25,-

Gigaset DA210 Analoge telefoon Zwart

€25,- €25,00
Niet op voorraad
EAN: 4250366824543
SKU: S30054-S6527-R101
  • 1 tot 3 werkdagen.
Informatie
Gigaset DA210. Soort: Analoge telefoon. Kleur van het product: Zwart. Aantal handsets inclusief: 1

De compacte, voor wandmontage geschikte bedrade telefoon die aan alle basiseisen voldoet
De Gigaset DA210: de compacte, eenvoudige bedrade telefoon ideaal voor mensen die thuis of op kantoor een telefoon nodig hebben die aan alle basiseisen voldoet. Deze telefoon is geschikt voor wandmontage en daarmee ruimtebesparend en beschikt over een elastische kabel van maximaal 3 meter lengte voor meer bewegingsruimte tijdens het bellen. Op de Gigaset DA210 kunt u tot maximaal 10 snelkiestoetsen programmeren, zodat u regelmatige contacten snel kunt bellen. Bent u tijdens uw laatste gesprek iets vergeten door te geven? Dankzij de nummerherhaling kunt u met één enkele druk op de knop het laatste nummer opnieuw bellen. De Gigaset DA210 werkt zowel via het openbare telefoonnet alsook binnen een intern bedrijfsnetwerk.

De Gigaset DA210 voldoet aan alle basiseisen aan functionaliteit en is perfect voor mensen die een eenvoudige bedrade telefoon nodig hebben.

Ruimte besparen en flexibel blijven
De Gigaset DA210 is geschikt voor wandmontage, waardoor rommelige kabels worden voorkomen. De kabel van de handset kan van 0,4 m tot maximaal 3 m worden uitgerekt. De kabel van de telefoon naar de contactdoos is nog eens 2 m lang en zorgt voor nog meer bewegingsruimte.

Binnen seconden verbonden
De Gigaset DA210 heeft geen afzonderlijke netvoeding nodig en hoeft nooit te worden opgeladen. U kunt hem gewoon via een telefooncontactdoos aan het openbare telefoonnet koppelen of aan de interne bedrijfscentrale of gateway en onmiddellijk uw eerste telefoongesprek voeren. Dankzij de bijgevoegde handleiding is de telefoon binnen enkele seconden geïnstalleerd.

Comfortabel en tijdbesparend
Dankzij 10 snelkiestoetsen verliest u met de Gigaset DA210 minder tijd met het zoeken naar telefoonnummers en hebt u meer tijd voor de belangrijkere dingen. Door middel van de handige nummerherhaling kunt u bovendien uw laatste gesprekspartner door één druk op de knop opnieuw bellen.

Elk gesprek onder controle
U moet even met iemand in de kamer praten zonder dat uw belpartner het mag horen? Houd de beller aan de lijn en druk de stiltoets in, zodat de beller u niet hoort. Met de Gigaset DA210 kunt u bovendien kiezen uit drie beltonen en volumes. U kunt er ook voor kiezen de beltoon uit te schakelen en inkomende oproepen door een visueel signaal te laten melden. Een andere belangrijke functie voor slechthorenden: de Gigaset DA210 is geschikt voor bellen met hoorapparaten.

De Gigaset DA210: de compacte, voor wandmontage geschikte bedrade telefoon die aan alle basiseisen voldoet.

Specificaties

Prestatie

Soort
Analoge telefoon
Antwoordapparaat

Design

Montagewijze
Bureau/muur
Kleur van het product
Zwart

Oproep-management

Nummerherkenning

Telefoonfuncties

Luidspreker

Beheerfuncties

Volumeregeling
Draaiknop

Beeldscherm

Ingebouwd display

Poorten & interfaces

Draadloze verbindingen

Gewicht en omvang

Afmetingen handset (BxDxH)
53 x 206 x 53 mm

Inhoud van de verpakking

Aantal handsets inclusief
1

Overige specificaties

Mac-compatibiliteit
Ophangsysteem voor aan de muur