GIGASET Gigaset C530 DECT-telefoon Zwart, Zilver Nummerherkenning
Gigaset C530 DECT-telefoon Zwart, Zilver Nummerherkenning 69,-

Gigaset C530 DECT-telefoon Zwart, Zilver Nummerherkenning

€69,- €69,00
Op voorraad
EAN: 4250366834542
SKU: S30852-H2512-M101
  • Op werkdagen voor 22 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
Informatie
Gigaset C530. Soort: DECT-telefoon, Maximum indoorbereik: 50 m, Maximum outdoorbereik: 300 m. Capaciteit telefoonboek: 150 entries. Nummerherkenning. Beeldschermdiagonaal: 4,57 cm (1.8"). Kleur van het product: Zwart, Zilver. Aantal handsets inclusief: 1

- Groot TFT-kleurendisplay van 1,8 inch met twee kleurenschema's
- Eenvoudig aan te passen beltonen, screensaver en geluidsprofielen
- Groot telefoonboek met zoekfunctie voor maximaal 150 contacten – met volledige naam, 3 nummers, beltoon en verjaardagsherinnering

Een persoonlijke uiting van stijl
Net zo uniek als u – de Gigaset C530 vaste telefoon is eenvoudig in gebruik, heeft een moderne uitstraling en is eenvoudig aan uw voorkeur aan te passen. U kunt kiezen uit twee mooie kleurenthema's voor de achtergrond van het 1,8-inch kleurendisplay. U kunt bovendien een persoonlijke screensaver, een eigen geluidsprofiel en speciale beltonen voor bepaalde contacten instellen.

Geweldige functies, nog betere prestaties
Er is meer dan genoeg plek! Het telefoonboek van Gigaset C530 biedt ruimte voor maar liefst 150 contacten, met de volledige naam en maximaal 3 nummers. Kies uw 'VIP's' en stel handige herinneringen in voor belangrijke gebeurtenissen voor die personen. En dat is nog niet alles: met de handige dag/nachtschakelaar zet u de beltoon op stil wanneer u aan wat rust toe bent.

Gemaakt voor uw dagelijkse belbehoeften
Even bijkletsen loopt al snel uit op een lang gesprek. Maar met een spreektijd van maar liefst 14 uur laat de Gigaset C530 u nooit in de steek. Dankzij de betrouwbare technologie van deze draadloze telefoon kunt u de handset door het hele huis meenemen zonder dat u zich druk hoeft te maken over de batterij. En met de handsfree clip van de Gigaset L410 kunt u multitasken terwijl u belt.

Eco DECT: geen straling
De Gigaset C530 heeft een energiezuinige stroomvoorziening en is dus beter voor het milieu... en voor uw portemonnee. Afhankelijk van de afstand tussen de handset en het oplaadstation verlaagt de C530, net als alle andere draadloze telefoons van Gigaset, de zendkracht aanzienlijk. Ook kunt u de zendkracht van het basisstation van de Gigaset C530 met 80% verlagen door de ECO-modus te activeren. Bovendien wordt in de stralingsvrije ECO-modus Plus het zendvermogen volledig uitgeschakeld als uw telefoon stand-by is.

Perfecte geluidskwaliteit, handsfree
U wilt niet alleen gehoord worden, maar ook goed luisteren. De Gigaset C530 analoge telefoon biedt u High Sound Performance™ bij elk gesprek, zodat u elk woord duidelijk verstaat – zelfs wanneer u handsfree belt.

Altijd bij de hand
Tijd is vaak essentieel. De Gigaset C530H is een extra handset die werkt met uw Gigaset-basisstation. Plaats de handset in uw kantoor, slaapkamer, de hal of waar u maar wilt, zodat hij altijd binnen handbereik is. U kunt maar liefst 5 extra handsets toevoegen, voor een totaal van 6.

Houd altijd contact
Het geïntegreerde antwoordapparaat van de Gigaset C530A neemt op wanneer u dat niet kunt, zodat u altijd op de hoogte blijft. Begroet bellers met een persoonlijk bericht of kies een vooringestelde boodschap – de 30 minuten aan opnametijd biedt bellers genoeg ruimte om hun verhaal kwijt te kunnen. De handset geeft een signaal wanneer u een nieuw bericht hebt, zodat u niks hoeft te missen.

Specificaties

Prestatie

Soort
DECT-telefoon
Antwoordapparaat
Maximum indoorbereik
50 m
Maximum outdoorbereik
300 m
Aantal melodieën
30

Design

Montagewijze
Bureau/muur
Kleur van het product
Zwart, Zilver
Backlight toetsen

Oproep-management

Nummerherkenning
Opnieuw bellen
Wachtstand
Bel-lijn identificatie presentatie (CLIP)
Gesprekstijd timer

Telefoonfuncties

Capaciteit telefoonboek
150 entries
VIP-groepfunctie
VIP-groep met eigen melodie

Beheerfuncties

Navigatietoets
Wekker
Volumeregeling
Digitaal
Agenda

Beeldscherm

Beeldscherm
TFT
Beeldschermdiagonaal
4,57 cm (1.8")
Resolutie
128 x 160 Pixels
Backlight display
Tekstregels
6 regels
Backlight-kleur
Amber
Ingebouwd display
Beeldscherm, aantal kleuren
65536 kleuren

Poorten & interfaces

Draadloze verbindingen

Energie

Type accu/batterij
AAA
Ondersteund aantal accu's/batterijen
2
Gesprekstijd
14 uur
Standby tijd
300 uur

Gewicht en omvang

Afmetingen basisstation
71 x 36 x 75 mm
Afmetingen handset (BxDxH)
156 x 48 x 27 mm

Inhoud van de verpakking

Aantal handsets inclusief
1
Inclusief basisstation
Gebruikershandleiding
Oplader