Foscam Foscam D2EP-B FHD PoE outdoor IP camera
Foscam D2EP-B FHD PoE outdoor IP camera 107,-

Foscam D2EP-B FHD PoE outdoor IP camera

€107,- €107,00
Niet op voorraad
EAN: 6954836000656
SKU: D2EP-B
  • 1 tot 3 werkdagen.
Informatie
  • 2 megapixel sensor
  • Beeldhoek van 130 graden diagonaal
  • Full HD-video
  • Nachtzicht met een bereik van 20 meter
  • IR-cut voor natuurlijke kleuren

 

Met de Foscam D2EP-B 2MP Full HD IP-camera hou jij jouw kostbare bezittingen op een onopvallende manier in de gaten. De camera is uitgerust met een 2 megapixel camera die de beelden in haarscherpe full HD beeldkwaliteit vastlegt.

In de schemering en 's nachts zorgt de infraroodverlichting en dat binnen een straal van 20 meter alles uitstekend zichtbaar is. Signaleerd de IP-camera beweging dan kan deze een alarmering sturen via e-mail en ftp of via de App.

Eenvoudige installatie van de Foscam D2EP-B

Dankzij de de EzLink-technologie is de installatie van de Foscam D2EP-B IP-camera zeer eenvoudig. Scan de QR-code, geef de camera een naam en je bent klaar. Download de gratis Foscam App voor Android of iOS op jouw smartphone en stream de livebeelden direct naar je telefoon, webbrowser of ander smartapparaat.

Power over ethernet

Naast stroomvoorziening door middel van de meegeleverde AC-adapter heeft de camera ook de mogelijkheid tot stroomvoorziening via Power over Ethernet. Hierdoor heb je naast een ethernet-kabel geen extra kabel meer nodig voor de stroomvoorziening. De Foscam D2EP-B is dankzij de compacte vormgeving eenvoudig op een onopvallende plaats aan het plafond of een muur te installeren.