• Gratis verzending v.a. €100,- voor NL
  • Persoonlijk contact
  • Goede kennis van producten
Dell DELL KM636 toetsenbord RF Draadloos AZERTY Belgisch Zwart
DELL KM636 toetsenbord RF Draadloos AZERTY Belgisch Zwart 48,-

DELL KM636 toetsenbord RF Draadloos AZERTY Belgisch Zwart

€48,- €48,00
Op voorraad
EAN: 5397063711031
SKU: 580-ADGC
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
  • Klantenservice van 09:00 to 17:00
Informatie
DELL KM636. Toetsenbord formaat: Standaard. Stijl toetsenbord: Recht. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Aansluiting: RF Draadloos, Toetsenbord toetsschakelaar: Membraan keyswitch, Toetsenbordindeling: AZERTY, Aanbevolen gebruik: Universeel. Kleur van het product: Zwart. Inclusief muis

Eigentijds ontwerp
Vernieuw uw werkruimte met het Dell draadloze toetsenbord en de draadloze muis - KM636. De moderne contouren en stijlvolle belijning van deze combinatie van draadloos toetsenbord en draadloze muis, die is ontworpen als aanvulling op de nieuwste en toekomstige Dell systemen, zal uw werkplek, of dit nu bij u thuis of op kantoor is, een eigentijdse look and feel geven.

Het compacte formaat van het toetsenbord neemt ook minder ruimte in op uw desktop in beslag en is ontworpen voor comfort bij langdurig gebruik. KM636 biedt een gedempt typgeluid en minder belangrijke hiaten tussen toetsen om te helpen voorkomen dat stof zich ophoopt, plus een muiswiel dat groter gemaakt is om de productiviteit te verbeteren.

Draadloos gebruiksgemak en prestaties
Installatie is eenvoudig, zodat u snel kunt genieten van de vrijheid en flexibiliteit van het typen op en gebruiken van uw draadloze toetsenbord en muis.

Lange, efficiënte gebruiksduur van de batterij
Met tot twaalf maanden gebruiksduur van de batterij, zullen het draadloze toetsenbord en de draadloze muis zware werkbelasting op kantoor prima afhandelen. Ze zijn ook bestand tegen lange perioden van gebruik thuis. Ontworpen voor energie-efficiëntie; geen gedoe en geen kosten voor het telkens verwisselen van batterijen.

Comfort en gebruiksgemak, waarop u kunt rekenen
Met de hogere en ruimtelijke chiclet-toetsen, multimediatoetsen, en optische sensor voor nauwkeurige muisbewegingen, kunt u vertrouwen op de Dell draadloze toetsenbord- en muiscombinatie KM636 voor een comfortabele en productieve gebruikerservaring. Het draadloze toetsenbord en muis zijn uw dagelijkse partners in productiviteit die u bij de hand hebt om meer gedaan te krijgen. Deze Dell draadloze toetsenbord- en muiscombinatie KM636 heeft ook een handsteun, die apart kan worden aangeschaft.

Wat is inbegrepen
- toetsenbord
- Muis
- Ontvanger
- 2 AA-batterijen
- 2 AAA-batterijen
- Snelstartgids

Ontworpen met de stijlvolle lijnen, een compacte vormgeving en chiclet-toetsen, biedt deze Dell draadloze toetsenbord- en muiscombinatie KM636 een eigentijds en comfortabel ontwerp met het gemak van draadloze prestaties.

Specificaties

Toetsenbord

Aanbevolen gebruik
Universeel
Aansluiting
RF Draadloos
Toetsenbord toetsschakelaar
Membraan keyswitch
Toetsenbordindeling
AZERTY
Taal toetsenbord
Belgisch
Toetsenbord formaat
Standaard
Numeriek toetsenblok
Windows-toetsen
Connectiviteitstechnologie
Draadloos
Bedoeld voor
Universeel

Design

Backlight
Stijl toetsenbord
Recht
Polssteun
Kleur van het product
Zwart
Oppervlakte kleur
Monotoon

Energie

Type stroombron
Batterij/Accu
Keyboard batterij type
AAA
Aantal batterijen (keyboard)
2
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
Alkaline

Muis

Inclusief muis
Aantal knoppen
2
Soort knoppen
Drukknoppen
Scroll
Scroll type
Wiel
Muis batterij type
AA
Aantal batterijen (muis)
2
Aantal scroll wheels
1