Dell DELL DBQBCBC064 kabeladapter/verloopstukje USB-C RJ-45 Zwart
DELL DBQBCBC064 kabeladapter/verloopstukje USB-C RJ-45 Zwart 34,-

DELL DBQBCBC064 kabeladapter/verloopstukje USB-C RJ-45 Zwart

€34,- €34,00
Op voorraad
EAN: 5397063784486
SKU: DBQBCBC064
  • Op werkdagen voor 22 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
Informatie
DELL DBQBCBC064. Aansluiting 1: USB-C, Aansluiting 2: RJ-45, Geslacht connector: Mannelijk/Vrouwelijk. Kleur van het product: Zwart

De Adapter van Dell - USB-C naar Ethernet (PXE-Boot) maakt het mogelijk een Ethernet-poort toe te voegen met behulp van een bestaande USB-C-poort van uw computer of desktop. De Adapter van Dell - USB-C naar Ethernet ondersteunt maximaal Gigabit Ethernet-overdrachtssnelheden, zodat u van snellere streaming van online inhoud kunt genieten. En bevat een ingebouwde driver voor eenvoudige installatie.

Adapter vormt USB-C om naar Ethernet

Voor snellere streaming en betere netwerkconnectiviteit kunt u met de USB C-naar-Ethernet-adapter van Dell een Ethernet-poort toevoegen met behulp van een bestaande USB-poort van uw computer of desktop. Een handige toevoeging voor gebruikers die netwerken willen uitbreiden of toevoegen; u kunt met de adapter een nieuwe verbinding maken of verbinding maken met een ander netwerk zonder dat een router of switch nodig is.

Ethernet-adapter maakt connectiviteit mogelijk

Met deze eenvoudige en innovatieve Ethernet-adapter van Dell kunt u de bandbreedte van uw apparaat uitbreiden door een nieuwe internetverbinding tot stand te brengen. Op elk apparaat dat is uitgerust met een USB-C-ingang, zorgt deze compacte adapter voor probleemloze resultaten. En het beste van alles is, dat u geen netwerkkaart hoeft te vervangen of een nieuwe hoeft toe te voegen. Gebruik de adapter om een ander netwerk toe te voegen, verbinding te maken met een andere computer en sneller te genieten van video's en andere streaming-inhoud.

Zorgt voor snelle streaming en downloads

De Adapter van Dell - USB C-naar-Ethernet biedt ondersteuning voor maximaal Gigabit Ethernet-datasnelheden, zodat u kunt genieten van snellere streaming van online inhoud, van nieuws en live sportverslagen tot streaming radio en entertainmentsites met uw favoriete televisieprogramma's en films.

Bevat ingebouwde driver voor eenvoudige installatie

De Adapter van Dell - Dell USB C-naar-Ethernet bevat een ingebouwde driver voor eenvoudige installatie, zodat het niet nodig is om drivers te installeren vanaf een cd of te downloaden van een andere bron. De adapter bespaart u tijd door u automatisch te vragen de driver te installeren wanneer u de adapter voor het eerst aansluit.

Compact dus zeer draagbaar

Deze kleine en lichte adapter is eenvoudig te gebruiken en makkelijk bij de hand te houden. De adapter is uitgerust met USB-C aan het ene uiteinde en RJ-45 aan het andere.

Specificaties

Poorten & interfaces

Aansluiting 1
USB-C
Aansluiting 2
RJ-45
Geslacht connector
Mannelijk/Vrouwelijk
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
10,100,1000 Mbit/s

Prestatie

Kleur van het product
Zwart
Compatibele producten
Latitude E5570 Latitude E5470

Inhoud van de verpakking

Aantal per verpakking
1 stuk(s)