• Gratis verzending v.a. €100,- voor NL
  • Persoonlijk contact
  • Goede kennis van producten
Dell DELL 461-10169 kabelslot Zwart
DELL 461-10169 kabelslot Zwart 53,-

DELL 461-10169 kabelslot Zwart

€53,- €53,00
Op voorraad
EAN: 461-10169
SKU: 461-10169
  • Op werkdagen voor 22 uur besteld? Morgen geleverd!
Informatie
DELL 461-10169. Kleur van het product: Zwart, Materiaal: Rubber, Staal

Kensington ClickSafe-slot
Het Kensington ClickSafe™-slot is ontworpen voor eenvoudige beveiliging van computers en uw belangrijkste data. Het slot kan met één handeling op uw hardware worden aangesloten. U beveiligt uw computer met één klik. U hoeft geen sleutel te gebruiken of u hoeft geen meerdere stappen uit te voeren om uw hardware te vergrendelen.

SIMPELER: UW APPARATUUR BEVEILIGD MET EEN 'KLIK'
Het Kensington ClickSafe slot is ontworpen als het sterkste en meest eenvoudig te gebruiken slot dat kan worden gebruikt zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Ze hoeven het alleen maar vast te klikken en uw apparatuur is veilig.

VEILIGHEID: "Klick"VOOR VEILIGHEID
Kensington ClickSafe-sloten zijn gemaakt van de sterkste materialen en bieden daardoor het beste op het gebied van laptopkabelsloten. De kabelsloten zijn voorzien van met koolstof versterkte staalkabels, volledig metalen slothoofden en zijn onder zware, realistische omstandigheden getest op diefstal, corrosie, vernieling en extreme temperaturen en voor een levensduur van meer dan tienduizend sleuteldraaiingen. Zo kunt u zeker zijn van gebruiksgemak zonder dat de integrale sterkte in gevaar wordt gebracht.

SLIMMER: SAMEN 'KLIKKEN' - SAMEN VEILIG
Een fysiek kabelslot is een investering die zichzelf steeds opnieuw terugverdient. Speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik, de buitengewone sterkte, en het gebruiksgemak van ClickSafe maken uw eerste verdedigingslinie nog krachtiger.

Specificaties

Kenmerken

Kleur van het product
Zwart
Materiaal
Rubber, Staal