CalDigit CalDigit CalDigit USB-C Pro Dock Thunderbolt3
CalDigit CalDigit USB-C Pro Dock Thunderbolt3 218,-

CalDigit CalDigit USB-C Pro Dock Thunderbolt3

€218,- €218,00
Niet op voorraad
EAN: 4712010087396
SKU: USBCProDock-EU07-SG
  • 1 tot 3 werkdagen.
Informatie
  • Thunderbolt 3 & USB-C Dock
  • Sluit dubbele 4K-monitoren aan
  • Universele compatibiliteit
  • Laad laptops tot 85W op
  • SD-kaartlezer
  • Compatibel met iPad Pro

Laad uw laptop op, voeg apparaten toe en verlicht dubbele monitoren, allemaal met één kabel, ongeacht uw connectiviteit. Ga voor het eerst zonder problemen van een Mac (Thunderbolt 3) naar een Windows-pc (USB-C of Thunderbolt 3) of zelfs een USB-C Chromebook. Het stopt niet alleen bij computers, het USB-C Pro Dock werkt ook met de iPad Pro, Windows USB-C telefoons/tablets en Android USB-C telefoons, en biedt een volledige desktopervaring met externe monitors, toetsenbord, muis, Ethernet , externe USB-drives en opladen.

CalDigit USB-C Pro Dock is een van de eerste Thunderbolt 3-docks op de markt die zowel Thunderbolt 3 als USB 3.2 type C-laptops ondersteunt. De meeste Thunderbolt 3-apparaten, inclusief docks, zijn meestal alleen compatibel met Thunderbolt 3-laptops. Door dit dock compatibel te maken met beide, elimineert het de verwarring die wordt veroorzaakt door USB-C en Thunderbolt 3 met dezelfde Type-C-connector.

Wanneer het Pro Dock is aangesloten op een Thunderbolt 3-laptop, wordt het een volledige Thunderbolt 3 40 gigabit per seconde dock, en wanneer aangesloten op een USB-C laptop wordt het een USB-C 10 Gigabit per seconde dock.

Het kan helpen een laptop op te laden met 85 watt laadvermogen, op voorwaarde dat uw laptop USB-C oplaadt. Een Thunderbolt 3-computer ondersteunt dubbele 4K-monitoren met dit dock en een USB-C-computer ondersteunt dubbele 1080p-monitoren.

Omdat het USB-C ondersteunt, kan het bovendien een iPad Pro upgraden naar een volledig werkstation met ondersteuning voor een 4K-monitor, harde schijven, een toetsenbord en muis.

Het Pro Dock beschikt ook over een 3,5 mm gecombineerde audio in/uit-poort, drie USB-A-poorten, een Gigabit Ethernet-poort en een SD-kaartlezer om de behoefte aan adapters in uw werkruimte te minimaliseren.