CalDigit CalDigit USB-C HDMI Dock (HDMI x2)
CalDigit USB-C HDMI Dock (HDMI x2) 333,-

CalDigit USB-C HDMI Dock (HDMI x2)

€333,- €333,00
Op voorraad
EAN: 4712010090136
SKU: USBCHDMIDock-EU-AMZ
 • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Morgen geleverd!
 • Klantenservice van 09:00 to 17:00
Informatie
 • Universeel USB-C HDMI-dock
 • Thunderbolt, USB-C, USB-A en dubbele HDMI
 • Universele connectiviteit, dubbele 4K 60Hz
 • Snel opladen van laptops tot 94 W

Let op: Alle docks van CalDigit zijn volledig compatibel met de nieuwe M1-gebaseerde Macs, inclusief de mogelijkheid om een laptop op te laden en meer. De enige beperking is echter dat de nieuwe M1-gebaseerde Macs geen dubbele "Extended" beeldschermen kunnen ondersteunen via hun Thunderbolt 3-poorten. Dit betekent dat gebruikers bij gebruik van een dock hun bureaublad niet over twee beeldschermen kunnen uitbreiden en afhankelijk van het dock beperkt zijn tot twee "Mirrored" beeldschermen of 1 extern beeldscherm. 

Omdat steeds meer van ons in multi-workflow-omgevingen werken met verschillende Type-C-laptops en -tablets, hebben we een dock nodig dat zich aanpast aan onze specifieke behoeften.

CalDigit heeft deze uitdaging opgelost en het USB-C HDMI Dock ontwikkeld, een apparaat dat zich aanpast aan elke USB-C (Type-C) laptop waarop het wordt aangesloten. Aangesloten op een Thunderbolt 3-laptop biedt hij volledige prestaties van 40 Gb/s, en wanneer hij is aangesloten op een USB-C-laptop, levert hij 10 Gb/s-prestaties om precies te leveren wat uw laptop nodig heeft.

In rekening brengen

Het USB-C HDMI Dock is niet alleen veelzijdig, maar biedt ook een stroomvoorziening tot 94 W voor laptops die meer stroom nodig hebben. Omdat veel pc-fabrikanten het moeilijk maken om te weten welke poorten hun laptops hebben, neemt het USB-C HDMI Dock het giswerk weg bij het kiezen van de juiste dockingoplossing.

Snel opladen van laptops tot 94 W

Het USB-C HDMI-dock biedt tot 94 W laptop opladen. Dit maakt het een ideale oplossing voor grotere laptops zoals de 16 MacBook Pro. Of je nu bent aangesloten op een Thunderbolt 3-, Thunderbolt 4- of USB-C-laptop, het USB-C HDMI Dock laadt je laptop op tot 94W.

Dubbele HDMI-connectiviteit

Het USB-C HDMI Dock heeft twee ingebouwde HDMI 2.0b-connectoren voor het rechtstreeks aansluiten van twee 4K 60Hz-monitoren in ‘Extended’ of ‘Mirrored’ configuraties aan je Thunderbolt 3-laptop zonder dat je USB-C-videoadapters nodig hebt. Apple M1-laptops kunnen worden aangesloten op een enkele externe monitor, zodat u het ingebouwde scherm van uw laptop kunt uitbreiden naar één externe "Uitgebreide" monitor.

USB-C-gebruikers kunnen maximaal één 4K 30Hz-monitor of maximaal twee 2K 30Hz-monitoren aansluiten, afhankelijk van de configuratie, bandbreedte en DisplayPort-versie van hun computer.

UHS-II-kaartlezer

Bespaar tijd en werk efficiënt met de ingebouwde SD 4.0 UHS-II-kaartlezer van het USB-C HDMI Dock. Breng honderden grote bestanden snel en gemakkelijk over.

USB-C en USB-A

De aan de voorzijde gerichte USB-C 10 Gb/s-poort biedt dubbele prestaties en is ideaal voor het aansluiten van ultrasnelle SSD-opslagapparaten. De overige 3x USB-A 5Gb/s zijn ideaal voor het toevoegen van verschillende USB-apparaten aan het USB-C HDMI Dock.

Audio

Met de handige combo-audiopoort aan de voorzijde kunnen gebruikers eenvoudig een hoofdtelefoon of luidsprekers aansluiten.

Bekabelde verbinding

Als u aan uw bureau zit aangesloten op uw twee monitoren en verschillende apparaten, waarom profiteert u dan niet van de bekabelde Ethernet-verbinding van uw huis of kantoor en profiteert u van een consistentere verbinding.

 • 4K 60HZ
 • USB-schijven
 • SD-kaart
 • Toetsenbordondersteuning
 • Muisondersteuning
 • Gigabit Ethernet
 • Audio
 • Snel opladen