CalDigit Caldigit TS3 Plus Thunderbolt station 3 Space Grey
Caldigit TS3 Plus Thunderbolt station 3 Space Grey 380,-

Caldigit TS3 Plus Thunderbolt station 3 Space Grey

€380,- €380,00
Op voorraad
EAN: 4712010086313
SKU: TS3Plus-EU07-SG
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Morgen geleverd!
Informatie
  • Inclusief 0.7m Thunderbolt ™ 3-kabel
  • 15 poorten met extreme connectiviteit
  • USB 3.1 Type-C Gen.2-poort met 10Gb / s doorvoer
  • 7 USB-poorten voor extreme connectiviteit
  • Zowel het laden van Mac en pc
  • SD-kaartlezer

 

Als het gaat om poortconnectiviteit, is meer absoluut meer! De Thunderbolt Station 3 Plus biedt ultieme connectiviteit door het toevoegen van maar liefst 15 poorten voor elke toepassing. De opties gaan verder dan de conventionele, waardoor Thunderbolt 3-gebruikers niet alleen hun connectiviteit uitbreiden, maar ook hun laptop opladen. De kracht van Thunderbolt 3 in combinatie met CalDigit's lange dockingoplossingen voor het ontwerpen van geschiedenis heeft geresulteerd in het krachtigste Thunderbolt 3-dock beschikbaar.

Voor wie is de TS3 Plus?

De TS3 Plus is de ideale oplossing voor Thunderbolt 3 Mac- en pc-gebruikers die meerdere apparaten op hun laptop moeten aansluiten, zoals SD-kaartlezers, USB-harde schijven, dubbele monitoren, digitale audioapparaten, Thunderbolt ™ 3-componenten en meer.Naast dit alles is de TS3 Plus de beste optie voor zowel het opladen van Mac- als pc-laptops. Terwijl andere Thunderbolt ™ 3-docks op de markt slechts één platform kunnen opladen, bieden de Thunderbolt ™ 3-docks van CalDigit tot 85 W stroomvoorziening voor zowel Mac- als pc-gebruikers.

7 USB-poorten voor extreme connectiviteit

Met vijf USB 3.1 Type-A-poorten en twee USB 3.1 Type-C-poorten hebben gebruikers in totaal zeven poorten om meerdere USB-apparaten aan te sluiten op hun ultraplatte laptops. Met zowel voor- als achter-USB-poorten, pakt de TS3 Plus een grote hoeveelheid connectiviteit in een dergelijk compact apparaat. De achterste Type-C-poort heeft USB 3.1 Gen. 2 (10 Gb / s) waarmee gebruikers hun supersnelle SSD-schijven kunnen aansluiten voor ongelooflijke prestaties.

SD-kaartlezer

Met de komst van digitale media is de overdracht van gegevens van SD-kaarten naar computers een integraal onderdeel geworden van elk project, met name digitale fotografie en 4K-videografie. De SD-kaart-reaper van de TS3 Plus ondersteunt SD 4.0- en UHS-II-snelheden met een maximale theoretische verwerkingscapaciteit van 312 MB / s, wat betekent dat het overbrengen van gegevens van SD-, SDHC- of SDXC-kaarten binnen de kortste keren zal plaatsvinden. Waarom zou u een USB-kaartlezer gebruiken als u verbinding kunt maken via de krachtigste beschikbare interface, Thunderbolt.