• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Goede kennis van producten
CalDigit FASTA-6GU3 Plus eSATA card
FASTA-6GU3 Plus eSATA card 195,-

FASTA-6GU3 Plus eSATA card

€195,- €195,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
SKU: 500533
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Morgen geleverd!
Informatie

Caldigit FASTA-6GU3 Plus eSATA card

  • Type-A & Type-C connector
  • 1 x eSATA 6G Interface
  • Geschikt voor Mac & PC
  • Ondersteunt hot plugging

De FASTA-6GU3 Plus PCIe Card van CalDigit is geschikt voor Windows en Mac en maakt het eenvoudig om vrijwel elke computer te upgraden naar USB 3.1 en 6 Gb/s eSATA aansluitingen. De USB 3.1 poorten ondersteunen overdrachtssnelheden tot 10 Gb/s en is backwards compatible met USB 3.0 en USB 2.0 apparaten. De 6 Gb/s eSATA poort maakt het eenvoudig om eSATA apparaten direct aan een computer aan te sluiten zonder gebruik van convertors of randapparatuur. Met een ruimtebesparend ontwerp neemt deze PCIe-kaart slechts één slot in beslag waardoor andere slots beschikbaar blijven voor extra kaarten.

Type-A & Type-C - Type-A & Type-C - CalDigit heeft niet alleen de standaard USB Type-A connector opgenomen, maar ook de nieuwe Type-C connector.

Power Devices - De USB 3.1 interface kan 5V/3A vermogen bieden om apparaten snel te kunnen opladen. Dit laadt telefoons en tablets veel sneller op dan de vorige USB versies.

Backwards Compatible - Als er nog geen gebruik gemaakt wordt van USB 3.1-apparaten, kan er ook worden geprofiteerd de veelzijdige interface van de FASTA-6GU3 Plus met bestaande USB 1.0, 2.0 and 3.0 apparaten. Zelfs de USB Type-C connector kan worden gebruikt USB 1.0, 2.0 of 3.0 Type-A apparaten bij gebruik van een Type-A naar C kabel.

6G eSATA – De dubbele eSATA poorten van de FASTA-6GU3 Plus bieden 6Gb/s doorvoer. Hierdoor kunnen gebruikers met bestaande eSATA apparaten, zoals opslagapparaten, ook gebruik maken van de eSATA prestaties.

Ruimtebesparend ontwerp - Het dual port ontwerp van de FASTA-6GU3 Plus betekent dat deze PCIe card neemt slechts één PCIe slot op een Mac of PC in.

Geen drivers nodig - De FASTA-6GU3 Plus is plug & play bij gebruik met Windows 8 of hoger en Mac OS X 10.8.4 of hoger.

Hot-Pluggable - De USB 3.1 poorten en de eSATA poorten zijn beide hot-pluggable onder de meeste besturingssystemen. Dit betekent dat gebruikers apparaten kunnen aansluiten en loskoppelen zonder dat het systeem uit te schakelen.