• Gratis verzending v.a. €100,- voor NL
  • Persoonlijk contact
  • Goede kennis van producten
Axis 64GB AXIS Surveillance microSDXC kaart
64GB AXIS Surveillance microSDXC kaart 98,-

64GB AXIS Surveillance microSDXC kaart

€98,- €98,00
Niet op voorraad
EAN: 7331021048447
SKU: 5506-801
  • 1 tot 3 werkdagen.
Informatie

64GB AXIS Surveillance microSDXC kaart

Hoge prestaties
De AXIS Surveillance microSDXC 64 GB kaart is een hoog presterende edge storage oplossing geoptimaliseerd voor videosurveillance toepassingen. Edge opslag zorgt voor flexibele storage-oplossingen, video opnames kunnen rechtstreeks op een SD-kaart worden opgenomen. AXIS Surveillance microSDXC 64 GB kaart wordt geleverd met een SD kaart adapter en ondersteund door Axis 3 jaar garantie.

Efficiënte opslag
AXIS Surveillance microSDXC 64 GB kaart benatwoordt de kosten-, installatie- en onderhoudseisen van de meeste bedrijven in het MKB. Te gebruiken voor 1-4 channel systemenbiedt decentrale video-opname en elimineert de noodzaak, risico's en de kosten van een server, Digital Video Recorder (DVR) of netwerk Video Recorder (NVR). In toepassingen met bandbreedtebeperkingen, kan live video worden bekeken in een lage resolutie, terwijl de HDTV quality beelden lokaal op de kaart worden opgeslagen.

Gebruik met AXIS Companion
AXIS Surveillance microSDXC 64 GB kaart is ontworpen en gekwalificeerd voor duurzaamheid. Het is de aanbevolen opslagoplossing voor AXIS Companion, en compatibel met Axis producten met ondersteuning voor edge-opslag met geheugenkaartsleuf.