Asustor Asustor AS7010T-I5 data-opslag-server Ethernet LAN Compact Zwart NAS
Asustor AS7010T-I5 data-opslag-server Ethernet LAN Compact Zwart NAS 2028,-

Asustor AS7010T-I5 data-opslag-server Ethernet LAN Compact Zwart NAS

€2028,- €2.028,00
Niet op voorraad
EAN: 4710474830862
SKU: AS7010T-i5
  • 1 tot 3 werkdagen.
  • Klantenservice van 09:00 to 17:00
Informatie
Asustor AS7010T-I5. Ondersteunde types opslag-drives: HDD,SSD, Opslag schijf-interface: SATA II, SATA III, Opslag schijfgrootte: 2.5/3.5". Frequentie van processor: 3 GHz. Intern geheugen: 8 GB, Intern geheugentype: DDR3, Ondersteund maximum RAM: 16 GB. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s. Type behuizing: Compact, Type koeling: Actief, Kleur van het product: Zwart

Een premium NAS-server met 10 stations die is ontworpen voor veeleisende ondernemings- en multimedia-applicaties
De AS7010T heeft de kleinste voetafdruk van alle NAS-apparaten met 10 schijfstations op de markt. De hoge capaciteit, extreme prestatie en opmerkelijk compacte omvang maken het perfect voor elke ondernemings- en thuisomgeving.

- Krachtige Intel Core i3-processor met dubbele kern zorgt voor eersteklas betrouwbaarheid en stabiliteit
- Windows ACL-ondersteuning gecombineerd met Windows AD-infrastructuur verbetert de beheersefficiëntie voor bedrijfsapplicaties
- Ondersteunt RAID 0, 1, 5, 6, 10 en hotswapping HDD
- 10GbE netwerkkaart en geheugenuitbreidingssleuven maken verdere uitbreiding mogelijk wanneer dat nodig is
- Nieuwe schijfladevergrendelingen zorgen ervoor dat harde schijven niet per ongeluk worden uitgeworpen tijdens werking
- SMB 2/3-ondersteuning verbetert de Windows-netwerkprestatie met 30%-50%

Geavanceerd bestandsrechtenbeheer - Windows ACL

Voor IT-professionals is configuratie van bestandsrechten een zeer belangrijk onderwerp, vooral in bedrijfsomgevingen. Omdat de eigen mechanismen voor bestandsrechten van het Linux-systeem anders zijn dan die in Windows, moesten IT-professionals in het verleden een afzonderlijke reeks rechten creëren voor bestanden die zijn opgeslagen op NAS-servers. Dit beperkte tevens het aantal opties voor rechtenconfiguratie die voor hen beschikbaar waren.

Om IT-professionals te helpen hun werk te vereenvoudigen, heeft ASUSTOR op uitgebreide wijze Windows ACL geïntegreerd in ADM. Windows ACL biedt een reeks van 13 verschillende rechteninstellingen, waardoor beheerders rechten kunnen configureren voor individuele bestanden en mappen die kunnen worden toegepast op verschillende groepen en gebruikers. Windows ACL-rechten kunnen worden geconfigureerd vanuit ADM's Bestandsverkenner of Microsoft Windows Explorer, waardoor beheerders rechten gemakkelijk kunnen beheren met gebruik van vertrouwde methoden.

Vandaag voldoen aan de uitbreidingsbehoeften van morgen

De schaal van het internetgebruik van een bedrijf verschuit als gevolg van uitbreiding en ontwikkeling. Een server die vandaag een stabiele service beidt aan 100 mensen, kan wellicht de behoeften van morgen niet aan wanneer het aantal werknemers of applicaties wordt uitgebreid, waardoor het bedrijf wordt gedwongen om aanvullende apparatuur aan te schaffen.

ASUSTOR's apparaten van de 70-serie helpen bedrijven om vandaag tegemoet te komen aan de behoeften van morgen. Alle apparaten in de serie zijn uitgerust met netwerkkaartuitbreidingssleuven van 10GbE1. Indien een bedrijf besluit om op te waarderen naar een backbone-netwerk met ultrahoge snelheid, kunnen de apparaten van de 70-serie hier naadloos van profiteren zonder beperkt te worden door de ingebouwde gigabit ethernetpoorten.

Bovendien zal, wanneer steeds meer mensen de NAS beginnen te openen of wanneer het aantal geïnstalleerde applicaties toeneemt, de hoeveelheid geïnstalleerd geheugen één van de beperkende factoren zijn die van invloed zijn op de algehele prestatie van de NAS. De AS7008T en de AS7010T worden beide geleverd met een ingebouwd geheugen van 2 GB dat verder kan worden uitgebreid naar een maximum van 16 GB2. Uitgerust met dergelijke flexibele uitbreidingsfuncties, zijn de NAS-apparaten van ASUSTOR's 70 -serie de optimale keuze voor elk groeiend bedrijf.

Een sterke toename in de prestatie wat betreft gegevensoverdracht

ADM 2.3 ondersteunt SMB 2.0, wat de last van netwerkverkeer op de NAS reduceert terwijl tegelijkertijd een hogere capaciteit van gegevensoverdracht wordt geboden. In de ASUSTOR-testomgeving zag men dat SMB 2.0 de Windows-netwerkprestatie met 30%-50% verhoogde*. SMB 2.0 verhoogt tevens in aanzienlijke mate het aantal gelijktijdige Windows-clientverbindingen en tegelijkertijd geopende bestanden, waardoor ADM 2.3 nog geschikter wordt voor Microsoft-netwerkomgevingen op grote schaal.

Geoptimaliseerde koeling Ontwerp

Bij een hoge belasting op de NAS begint te CPU warmer te worden, wat van invloed is op de stabiliteit van het systeem. Een veelgebruikte manier om hiermee om te gaan, is het verlagen van de frequentie van de CPU wat vervolgens leidt tot een verlaging van de temperatuur. Dit verlaagt echter tevens de algehele prestaties van het systeem.

ASUSTOR's apparaten van de 70-serie maken gebruik van ventilatoren met een breed snelheidsbereik, gecombineerd met een intelligent mechanisme voor snelheidsregeling waardoor de CPU een beheerste bedrijfstemperatuur kan onderhouden, zelfs bij een hoge belasting. Onder de meeste omstandigheden werken de ventilatoren op een lage snelheid, waarbij energie wordt behouden. Wanneer de systeembelasting en -temperatuur stijgt, verhogen de ventilatoren automatisch hun snelheid om de CPU te koelen zonder dat deze haar frequentie hoeft te verlagen. Hierdoor kan de NAS stabiliteit en hoge prestatie onderhouden, zelfs bij een hoge belasting.

Extreem afspelen van multimedia

Ongeacht of het 4K of 10 bit is, XBMC 13 gekoppeld met de krachtige ingebouwde grafische voorstellingen van de Intel Core i3-processor met dubbele kern geeft u het vermogen om alle videobestanden met gemak af te spelen. Maak u klaar om te genieten van briljante en vlekkeloze beelden op monitors met een ultrahoge resolutie.

Bovendien kunt u ook nog een surround-sound-versterker toevoegen voor het scheppen van een ongeëvenaarde luisterervaring met hoge resolutie over meerdere kanalen. Stel u eens voor dat u uw favoriete racefilm bekijkt en wordt ondergedompeld in het gebrul van de motors. Voel de sensatie en het gevoel van snelheid bij het luisteren naar het geluid van auto's die voorbij zoeven. Maak u klaar voor een ongeëvenaarde amusementservaring waardoor u op het puntje van uw stoel gaat zitten.

Audio-output van hoge kwaliteit met S/PDIF

Maak van uw NAS uw digitale muziekhub en laat de apparaten van de ASUSTOR 70-serie uw lokale afspelen van audio naar een hoger niveau brengen. U kunt SoundsGood of iTunes Server gebruiken voor het afspelen van digitale muziek van hoge kwaliteit vanaf uw NAS en dit verder combineren met optische S/PDIF-output met hoge precisie voor een ongeëvenaarde luisterervaring die uw muziek werkelijk tot leven brengt.

Schep een stabiel en betrouwbaar toezichtsysteem van hoge kwaliteit

De krachtige apparaten van de 70-serie bieden u een betrouwbaarheid zonder stress bij het installeren van een toezichtsysteem bij u thuis of in een kantooromgeving. Door het installeren van de app Surveillance Center van App Central maakt van uw NAS direct een 24/7-toezichtsysteem met hoge resolutie. Surveillance Center biedt uitgebreide ondersteuning tussen platforms, waardoor zowel Windows- als Mac-gebruikers vertrouwde webbrowsers kunnen gebruiken voor toegang tot hun toezichtinvoer. ASUSTOR biedt bovendien de gratis mobiele AiSecure-app die gebruikers toegang geeft tot al hun toezichtinvoer terwijl zij onderweg zijn. AiSecure biedt tevens de mogelijkheid om directe pushmeldingen te ontvangen van Surveillance Center, waardoor gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de meest recente ontwikkelingen. Ongeacht of u individuele middelen, geliefden of uw bedrijf moet beschermen, de krachtige apparaten van de 70-serie zijn uw optimale keuze bij het opzetten van een uitgebreid toezichtsysteem.

Specificaties

Opslagmedia

Maximaal ondersteunde opslagcapaciteit
120 TB
Opslag schijf-interface
SATA II, SATA III
Opslag schijfgrootte
2.5/3.5"
RAID support
Soorten RAID
0,1,5,6,10
Hot-swap drive bays
Opslagdrives geïnstalleerd
Geïnstalleerde opslag-drive
Nee
Ondersteunde types opslag-drives
HDD,SSD
Aantal storage drives ondersteund
10

Processor

Frequentie van processor
3 GHz
Aantal processorkernen
4

Geheugen

Intern geheugentype
DDR3
Ondersteund maximum RAM
16 GB
Intern geheugen
8 GB

Netwerk

Ethernet LAN
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
10,100,1000 Mbit/s

Poorten & interfaces

USB-poort
Aantal USB 2.0-poorten
2
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A
3
Aantal eSATA-poorten
2
Aantal HDMI-poorten
1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten
2

Design

Type behuizing
Compact
Type koeling
Actief
Kleur van het product
Zwart

Prestatie

Soort
NAS
Backup-functie
Ondersteunde browser
Internet Explore 11 Onwards, FireFox, Chrome, Safari, Microsoft Edge

Software

Inclusief besturingssysteem
ADM
Ondersteunt Windows
Ja
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac OS X 10.6 Snow Leopard

Energie

AC invoer voltage
100-240 V

Gewicht en omvang

Breedte
293 mm
Diepte
230 mm
Hoogte
215,5 mm
Gewicht
7,4 kg

Certificaten

Certificering
FCC, CE, VCCI, BSMI, C-TICK
Specificaties
Processor: Intel® Core i5 3.0GHz Quad-Core Processor
Hardware Encryption Engine: AES-NI
Hardware Transcoding Engine: H.264 (AVC), H.265 (HEVC), MPEG-4 Part 2, MPEG-2, VC-1
Geheugen: 8GB SO-DIMM DDR3 (Expandable. Max 16GB)
HDD: 10 x SATA3 6Gb/s; 3.5"/2.5" HDD/SSD
M.2 Slot: No
Hot Swappable Drives: Yes
Expansion: USB 3.0 x 3, USB2.0 x 2, eSATA x 2
HDMI-poort: 1 x HDMI 1.4a
Audio Output: S/PDIF
Netwerk: 2 x Gigabit Ethernet (Optional 10GbE)
LCD Panel: Yes
Infrared Receiver: Yes
SD-kaartlezer: No
Asustor Asustor AS7010T-I5 data-opslag-server Ethernet LAN Compact Zwart NAS