Asustor Asustor AS6004U 2.5/3.5" HDD-/SSD-behuizing Zwart
Asustor AS6004U 2.5/3.5" HDD-/SSD-behuizing Zwart 307,-

Asustor AS6004U 2.5/3.5" HDD-/SSD-behuizing Zwart

€307,- €307,00
Niet op voorraad
EAN: 4710474830824
SKU: 90IX0141-BW3S10
  • 1 tot 3 werkdagen.
Informatie
Asustor AS6004U. Producttype: HDD-/SSD-behuizing. Aantal storage drives ondersteund: 4, Opslag schijfgrootte: 2.5/3.5", Ondersteunde opslagstationinterfaces: SATA II, SATA III, Maximale opslagcapaciteit: 40 TB, Soorten RAID: 0,1,5,6,10,JBOD, Hot-swap. Kleur van het product: Zwart. USB-connectortype: USB Type-B

Plug hem gewoon in
De AS6004U gebruikt een USB 3.0 verbindingskabel. Plug hem eenvoudig in elke ASUSTOR NAS om de hardware uitbreiding te voltooien! Afhankelijk van het model, kunnen ASUSTOR NAS apparaten gelijktijdig verbinding maken met tot 3 AS6004U units, waarmee voldaan kan worden aan de hoge capaciteits eisen van zakelijke gebruikers.

Veilige Beugel voor Veilige Verbindingen
Door het ontwerp van de veiligheidsbeugel en het montage gaatje kunnen de AS6004U en USB kabel veilig verbonden worden zonder dat u bang hoeft te zijn voor onderbrekingen.

Veilig Ontwerp van Schijflade Slot
Om te voorkomen dat gebruikers per ongeluk op de uitwerpknop van de schijflades drukken en zo schijven uitwerpen tewijl ze in gebruik zijn, heeft ASUSTOR een nieuw slotmechanisme aan zijn schijflades toegevoegd. Door het speciale ontwerp heeft de gebruiker geen speciale sleutel of gereedschap nodig om het slot te openen, een simpele schroevendraaier is voldoende. De nieuwe schijflades kunnen met alle ASUSTOR NAS aparaten gebruikt worden en bieden daarmee een extra beveiligingslaag voor applicaties waarvoor regelmatig schijven verwisseld moeten worden (i.e. MyArchive).

Slimme Stroombesparing
De AS6004U heeft een stroom sync mechanisme dat synct met de werking van de NAS. Als de NAS in slaapmodus gaat of uitgezet wordt, zal de AS6004U in standy modus gaan. Als de NAS zijn normale werkzaamheden hervat, zal de AS6004U weer gekoppeld worden. Deze functie helpt gebuikers om aanzienlijke hoeveelheden stroom te besparen.

Slimme Fan Temperatuurs Beheersing
Onder zware load en werking, zal de interne systeemtemperatuur stijgen. De AS6004U gebruikt fans met een breed snelheidsbereik dat een temperatuur beheersfunctie ondersteunt gecombineerd met een slim snelheids mechanisme. Als de systeem load en temperatuur stijgen, zullen de fans automatisch sneller gaan werken om het apparaat af te koelen en een geschikte werkingtemperatuur te behouden n hiermee bijdragen aan stabiele prestaties en werking.

Veilige Opslag
De AS6004U heeft 4 "hot" verwisselbare schijflades en is compatibel met de grootste harde schijven op de markt. Hij ondersteunt RAID en AES 256-bit encryptie, waarmee voorzien wordt in optimale data beschermings mechnismen.

Flexibele Opslaguitbreiding en Backup
Behalve dat een zeer zuinige hoge capaciteits opslagruimte geboden wordt, ondersteunt de AS6004U tevens ASUSTOR's MyArchive koude backup technologie. Hiermee kunnen gebruikers op elk gewenst moment verwijderbare opslag archieven creëren en er belangrijke data naartoe beackuppen.

Eersteklas Product Garantie
Alle ASUSTIR ANS producten hebben 3 jaar garantie. ASUSTOR blijft prioriteit geven aan klantenservice door het leveren van de hoogste standaard in after-sales service en technische ondersteuning.

Specificaties

Opslagmedia

Aantal storage drives ondersteund
4
Opslag schijfgrootte
2.5/3.5"
Ondersteunde opslagstationinterfaces
SATA II, SATA III
Geïnstalleerde opslag-drive
Nee
Soorten RAID
0,1,5,6,10,JBOD
Hot-swap
Maximale opslagcapaciteit
40 TB

Poorten & interfaces

USB-aansluiting
USB-versie
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
USB-connectortype
USB Type-B
Geslacht USB-connector
Vrouwelijk
Aantal USB-aansluitingen
1
Aansluiting voor netstroomadapter

Design

Producttype
HDD-/SSD-behuizing
Kleur van het product
Zwart
LED-indicatoren
Alarm, HDD, Stroom, Status, USB
Aantal ventilatoren
1 ventilator(en)
Ventilator diameter
12 cm
Certificering
FCC, CE, VCCI, BSMI, C-Tick
Aantal 3.5" bays
4

Prestatie

Backup-functie
Ondersteunde bestandsystemen
ext4
Plug and play

Energie

Type stroombron
AC
Externe adapter
AC-adapter ingangsspanning
100 - 240 V

Gewicht en omvang

Breedte
170 mm
Diepte
230 mm
Hoogte
185,5 mm
Gewicht
2,7 kg

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
AC,USB
Inclusief schroeven