• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Goede kennis van producten
Apple Apple USB SuperDrive DVD±R/RW Zilver optisch schijfstation
Apple USB SuperDrive DVD±R/RW Zilver optisch schijfstation 86,-

Apple USB SuperDrive DVD±R/RW Zilver optisch schijfstation

€86,- €86,00
Op voorraad
EAN: 4547597804391
SKU: MD564ZM/A
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Morgen geleverd!
  • Klantenservice van 09:00 to 17:00
Informatie
De kleine en handige Apple USB SuperDrive kan met een enkele USB-kabel worden aangesloten op je MacBook Pro met Retina-display, MacBook Air of Mac mini. De SuperDrive past probleemloos in je reistas. Met deze optische eenheid kun je nieuwe software installeren en cd's en dvd's – ook dubbellaags-dvd's – afspelen en branden.

De dunne en compacte USB SuperDrive.

Een allround optische eenheid.

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Apple USB SuperDrive kun je altijd en overal cd's en dvd's afspelen en branden. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een film op dvd wilt bekijken, software wilt installeren of back-upschijven wilt maken.

Neem 'm overal mee naartoe.

De Apple USB SuperDrive, die iets groter is dan een cd-doosje, past gemakkelijk in je reistas en neemt weinig ruimte in op je bureau.

Eenvoud troef.

Over rondslingerende kabels hoef je je met de Apple USB SuperDrive geen zorgen te maken. Met de USB-kabel die in de SuperDrive is ingebouwd, sluit je hem moeiteloos aan op je MacBook Pro met Retina-display, MacBook Air of Mac mini. De SuperDrive heeft geen lichtnetadapter nodig en hij werkt altijd ‒ ongeacht of je Mac op het lichtnet is aangesloten of de batterij wordt gebruikt.